Welke kleur smokey eyes bij blauwe ogen

Nu je weet welke kleuren mooi staan bij blauwe ogen is het ook wel handig om te weten waar je deze oogschaduw kunt vinden! Laat je blauwe nog meer uitkomen met deze make-up tips! Wil je iets spannenders dan de klassieke smokey eyes?

Na de beste make-up tips voor roodharigen , hebben we vandaag een super handig lijstje voor meiden die gezegend zijn met blauwe kijkers. Ook je waterlijn met zwart of wit potlood inkleuren kan dit tegengaan. Over het algemeen staan koele kleuren mooier bij blauwe ogen dan warme kleuren, maar er zijn enkele uitzonderingen! Stap 2: kohlpotlood Trek een lijntje zwarte of donkerbruine, dit hangt af van de kleur oogschaduw die je gebruikt kohl vanuit de binnenste hoek van je oog, net boven de bovenste wimperrand, naar de buitenste hoek.

Dan is een smokey eye natuurlijk een goed alternatief. Make-up tips voor blauwe ogen Wat zijn de beste make-up tips voor blauwe ogen? Heb jij blauwe ogen?

Laat me weten in een reactie hieronder welke kleur oogschaduw je het liefst gebruikt bij je blauwe ogen. Hoe kun je je blauwe ogen beter laten uitkomen, welke kleur smokey eyes bij blauwe ogen. Lekker Doorlezen. Door complementaire kleuren naast elkaar te gebruiken lijken ze helderder en dus komen je blauwe kijkers nog beter tot hun recht.

Na de beste make-up tips voor roodharigenhebben we vandaag een super handig lijstje voor meiden die gezegend zijn met blauwe kijkers. Zorg er in ieder geval voor dat de verschillende tinten mooi in elkaar overlopen.

Tags: blauwe ogen make-up tips oogmake-up. Dit zijn de mooiste kleuren oogschaduw om te gebruiken bij blauwe ogen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons Privacybeleid.
  • Kies dan voor een bronzen tint met een oranje ondertoon.
  • Mijn leveranciers.

2. Koperen accenten

Wat vind je ervan? Bovenstaande oogschaduw paletten zijn in principe allemaal geschikt voor blauwe ogen. Afhankelijk van je smaak zit er vast wel een palette bij wat jou aanspreekt! Ook zet ik kleine vrouwelijke tattoos! Gebruik je bij blauwe ogen dan juist koele of warme oogschaduw kleuren? Laat me weten in een reactie hieronder welke kleur oogschaduw je het liefst gebruikt bij je blauwe ogen?

De key?

  • Na de beste make-up tips voor roodharigen , hebben we vandaag een super handig lijstje voor meiden die gezegend zijn met blauwe kijkers. Om de ogen extra aan te zetten, waardoor ze er dus meer uitspringen, kun je een eyeliner in je ooglook gebruiken.
  • Make-up tips voor blauwe ogen Wat zijn de beste make-up tips voor blauwe ogen? Verder kun je ook gebruik maken van een blauwe oogschaduw kleur, maar let er wel op dat je de juiste blauw tint gebruikt.

Verder kun je ook gebruik maken van een blauwe oogschaduw kleur, maar let er luxe belegde broodjes maken op dat je de juiste blauw tint gebruikt.

Het gebruik van een mascara is altijd een must om je ogen meer te laten spreken. Geschreven door  Tessa Grootscholten. Marineblauwe eyeliner is daarom een goed alternatief. Welke kleuren oogschaduw halen je blauwe ogen het mooiste op.

Oogschaduw blauwe ogen

Het gebruik van een mascara is altijd een must om je ogen meer te laten spreken. Verder kun je ook gebruik maken van een blauwe oogschaduw kleur, maar let er wel op dat je de juiste blauw tint gebruikt.

Oogschaduw voor blauwe ogen Om je blauwe ogen nóg beter uit te laten komen is het belangrijk welke oogschaduw kleuren je hier het beste voor kunt gebruiken.

Dan is grijsblauwe oogschaduw jouw beste vriend. Het gebruik van een mascara is altijd een must om je ogen meer te laten spreken. En als ik dan een duurder palletje koop, wil ik graag dat het ook meteen goeie kleuren zijn…. Oogmake-up 5 make-up tips voor meiden met blauwe ogen Door Marlien 11 mrt Wil je jouw blauwe ogen lekker laten knallen.

Oogschaduw voor blauwe ogen

Heb jij deze combi ook wel eens? Stap 2: kohlpotlood Trek een lijntje zwarte of donkerbruine, dit hangt af van de kleur oogschaduw die je gebruikt kohl vanuit de binnenste hoek van je oog, net boven de bovenste wimperrand, naar de buitenste hoek. Je moet eerst de kleur kiezen waarmee je wilt gaan werken. Ik heb blond haar. Blauwe ogen, welke kleuren oogschaduw passen daar het beste bij?

Zorg ervoor dat het lijntje niet te dun is, ook als je geen blauwe ogen hebt. Vooral met de roze the emperor star wars actor en de sparkles aan de binnenkant van het oog. Dan kun je het beste grijs gebruiken, welke kleur smokey eyes bij blauwe ogen. Want welke oogschaduw kleuren laten jouw ogen eigenlijk het beste tot hun recht komen.

Deel dit artikel. Alleen is het bij blauwe ogen belangrijk dat je de smokey-eye niet te heftig maakt en in de binnenooghoek de smokey-eye openbreekt door hier een highlighter te plaatsen. Laat me weten in een reactie hieronder welke kleur oogschaduw je het liefst gebruikt bij je blauwe ogen. Lees dit dan in dit blog van een tijdje geleden, want deze moet je later nog gaan vervagen.

Oogmake-up voorbeelden: zoveel mogelijkheden zijn er

Aanmelden nieuwsbrief. Dit geeft je een warme blik. Er zijn tegenwoordig zoveel diverse soorten oogschaduw producten verkrijgbaar van verschillende merken dat ik begrijp dat je door de bomen het bos niet meer ziet óf door de vele make-up de juiste oogschaduw niet meer ziet ;-. Nu je weet welke kleuren mooi staan bij blauwe ogen is het ook wel handig om te weten waar je deze oogschaduw kunt vinden!

In dit artikel geef ik je handige make-up tips voor blauwe ogen zodat je jouw oogopslag nog meer kunt laten stralen! Bovenstaande oogschaduw paletten zijn in principe allemaal geschikt voor blauwe ogen. Je begint met de lichtste tint van je oogschaduw.

Auteur: Woutera
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen