Light in the box nederland

Zending daarom weigeren levert géén terugbetaling op, zelfs niet n deel hiervan. In het screenshot hieronder vind je een overzicht met alle betaalmethodes. Het antwoord op deze vragen is verschillend per situatie.

Ik bestel voortaan gewoon weer bij Nederlandse bedrijven zodat ik zeker weet dat mijn bestelling geleverd kan worden! Lees dit even voor je bestelt!

Uw geld kunt u niet terug krijgen, uw bestelling is aangeboden. Mail gestuurd wanneer me geld terug krijg.. Ik koop regelmatig kleding Ik koop regelmatig kleding, lekker goedkoop. Op deze manier kunnen andere bezoekers een beter beeld krijgen van de webshop. Meerdere malen gemaild.

Wat betreft uw geval, kunt u ons eerst informeren met uw bestelnummer. Bij de kortingscode staat aangegeven hoeveel korting light in the box nederland jou oplevert en onder welke voorwaarden? We zullen verder controleren wat uw probleem heeft veroorzaakt en vervolgens controleren of er een betere oplossing voor uw zaak is. Voor onze vakantie bestelling geplaatst, als aangegeven. Vind je dat goed. Op tijd geleverd, dochter is zeer teleurgesteld dat het pakket er niet is.

Reactie Lie-In-The-Box "Ja het is chinees" Voldoet totaal niet aan de maattabel, die ook nog niet te vinden is op de site.

LightInTheBox.com Ervaring

In mijn bestelling kan ik niet in ik zie mijn bestelling niet ik zou graag weten waar me bestelling of me gelt terug. En krijg ook geen respons op een mail die er verstuurd is. We zijn namelijk op zoek naar reviews die eerlijk, objectief en betrouwbaar zijn. Uiteindelijk kreeg ik het pas na 11 dagen binnen.

Helemaal mee eens. Bestellen op LightInTheBox is zeer eenvoudig, aangezien de website volledig vertaald is in het Nederlands. Dan kunnen we een correct retourformulier voor u aanvragen.

  • Voor ons is het belangrijk om u te helpen en uw probleem op te lossen. Verstuur uw reactie.
  • Ben je benieuwd naar de meningen van klanten?

De webwinkel staat bekend om de goede reputatie in de online retail markt. Niks meer vernomen en geen geld terug ontvangen! Er wordt in China wat besteld en dat is netjes thuis geleverd. Ik moest opnieuw de verzendkosten betalen, is de klant verantwoordelijk voor de retourzending.

Om niet-kwaliteit producten te retourneren, maar dat weet je.

Diensten LightInTheBox

Ik heb vernomen dat je niet genoeg hulp hebt ontvangen voor je bestelling. Koerierbedrijf DHL zegt ze hebben het pakket niet ontvangen en krijg mail van jullie dat jullie het wel hebben verstuurd. Bij elke bestelling heb je de mogelijheid om jezelf in te dekken tegen invoerrechten en belasting. Had het graag meegenomen op vakantie.

Ons werd het volgende medegedeeld "Helaas is uw bestelling al verzonden op en kan het verzendadres niet meer worden gewijzigd. Sla dan je slag. Op de website van Light In The Box kun je kiezen uit verschillende verzendmethoden. Ongelezen bericht door Teunbosseman 11 feb De hoofdvestiging van de webshop bevindt zich in Peking, light in the box nederland.

Contact gegevens

Lees dan zeker de ervaringen van andere kopers op de betreffende pagina. Mijn pech. Overzicht Reviews Over Trustpilot. U wist blijkbaar niet dat als je iets in China bestelt, je btw, invoerrechten en inklaringskosten moet betalen.

Heb het pakket geweigerd en neem mijn verlies? Extra kosten vanwege belastingen of invoerrechten zijn voor rekening van de ontvanger; wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen de hoogte ervan niet voorspellen? Heb nog niets binnen en als ik het pakketje volg is er helemaal niets bekend over het pakket. Kan gebeuren. We kunnen eindelijk uw pakket ontvangen, light in the box nederland.

Wij brengen je hiervan graag op de hoogte. Toen ik doorhad dat de betaling toch was sarah wayne callies walking dead, stuurde ik onmiddellijk 5 minuten later een mail met vraag tot annulering.

Over LightInTheBox

Het retour moet uit eigen middelen worden betaald! Voor de fiets heb je een reservering nodig. Wil je er zeker van zijn dat je een goed product koopt?

Klanten hebben altijd voordeel bij LightInTheBox door de lage prijzen.

Graag wil ik andere consumenten ernstig waarschuwen GEEN bestellingen via deze winkel te doen. Of krijg ik ook te maken met invoerkosten als ik iets op LightInTheBox? Ik ben nu al 2 jaar bezig mijn geld terug te krijgen en heb pas 26 euro?

Auteur: Annelinde
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen