De potkachel berg en terblijt

Ruime keus voor het 3-gangen menu. Na twee jaar geleden hier heerlijk en gezellig te hebben gedineerd hebben wij hier weer een tafel gereserveerd.

Nederlands, Europees, Frans, Midden-Europees.

Gereisd Met partner in juni Nuttige review 1. Bedankt voor de gastvrije ontvangst en de perfecte verzorging van een zeer geslaagd etentje.

In de omgeving van Hotel De Potkachel kunnen gasten heerlijk ontspannen. Restaurant-Hotel de Potkachel. Voor herhaling vatbaar Marlies Bosch ,  Lees meer Hotels in de buurt Bekijk alle 3 hotels in de buurt.

Dit alles middenin de potkachel berg en terblijt prachtige Limburgse landschap. Prijs per nacht. Werkelijk echt verrassende gerechten waarvoor de chef alle lof verdient. Een aanrader, de opmaak van de borden is heel mooi. Rhodos Horizon Resort. De smaak is erg goed, zowel restaurant als hotel.

Wij hebben met zijn allen genoten.

Mooi opgemaakte borden met overheerlijk eten en geserveerd door ontzettend vriendelijk personeel! Ilona Neubacher.
  • We komen hier vaker terug. Sorteer op.
  • Bij aankomst de dag na ons trouwen konden we meteen aanschuiven in restaurant de Potkachel.

De ervaringen van gasten wat betreft het ontbijtbuffet zijn wat wisselend. Gereisd Met partner in juli Nuttige review 0. Cor Zoontjes 5 punten. Lopesan Costa Meloneras. Ook een bezoekje aan het nabijgelegen Valkenburg, de oudste toeristenplaats van Nederland, is zeker de moeite waard.

Daarnaast is ook de badkamer goed schoon. Het is voor ons altijd een beetje "thuis komen" bij restaurant de Potkachel.

  • Voor mindervaliden zijn er geen accommodaties voorhanden. Hierover met andere gasten gesproken en die vertelden ons dat ze dat wel vaker hoorden?
  • Welkom bij Restaurant de Potkachel te Berg en Terblijt; het restaurant waar u ook comfortabel kunt slapen.

Kamer en ontbijt waren heel goed. Jullie zien ons in November beslist terug, de potkachel berg en terblijt. Gasten kunnen ervoor kiezen om la carte te dineren of zelf een menu samen te stellen. Hoe was jouw ervaring. Locaties in de buurt. Bij verblijf in hotel "De Potkachel" ook daar gegeten.

Het waren maar 3 dagen, maar wat hebben we genoten van de warmte die dit hotel uitstraalt.

Waarderingen en beoordelingen

Mijn man is meer van de Nederlandse pot. Klik hier voor zeer voordelige arrangementen! Gast heer en gastvrouw waren heel afstandelijk in 5 dagen geen woord mee gesproken ontbijt stelde niks voor moest op een dienblad en als je klaar was zelf in een rek zetten koffie was slecht was net de Hema waar we gegeten hadden s,morgens geen vers fruit slecht bij gevuld nee voor ons zeker niet voor herhaling personeel ook onvriendelijk.

In tegenstelling tot veel recensies minder positief. Wat een mooie en smakelijke avond had moeten worden is geindigd in een fiasco. De keus viel op wild zwijn filet en heilbotfilet. Het was allemaal fantastich lekker en mooi opgediend.

Als de potkachel berg en terblijt een feestje wilt beleven moet je zeker naar de Potkachel gaan. Ook de tweede dag gesmuldzalmtartaar, vispotje en nog een keer de apfelstrudel.

Contactgegevens

Harry en Mayke Rooijakkers punten. Lees meer. De gewonnen mergel wordt gebruikt voor restauratiedoeleinden. T en R kuijpers ,  Uitmuntende kwaliteit van het eten, gevarieerde menu en democratische prijzen, dit is wat je kan verwachten van de Potkachel!

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, elke keer weer een verrassing wat ons voorgezet zou worden. De bediening was snel en zeer goed? Goed reviews.

En wat vooral niet onbelangrijk is, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Het eten was super goed, prijs kwaliteit verhouding, wat is dat ook al weer! T Kneepkens 26 punten. Dit de potkachel berg en terblijt beide erg goed op smaak en zeer mooi gepresenteerd?

Dick en Fien Hulshof. Sitemap Disclaimer Privacy en cookiebeleid.

Hotel Beschrijving

Lopesan Costa Meloneras. Het hotel is ons heel goed bevallen. Tijdens onze bruiloft werden wij verrast met een weekeindje weg naar Hotel Holland. Er werden mooie wijnen aangeboden voor een hele schappelijke prijs.

Choose your language: Arrangementen Klik hier voor zeer voordelige arrangementen. Ik kreeg het gevoel dat de eigenaar, die als Hollander uit het noorden zijn glorie hier zocht graag zijn de potkachel berg en terblijt gal en karakter over Limburgers spuwt omdat hij denkt dat je dat 'volk' kunt ondermijnen.

WiFi is eveneens gratis beschikbaar tijdens u verblijf!

Auteur: Jemaine
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen