Bosnie en herzegovina bezienswaardigheden

Het was mijn eerste keer in de Verenigde Staten en Zuid-Amerika en dat beviel mij wel. De hoofdstad Sarajevo geeft met meer dan tachtig moskeeën en een kleurrijke markt een goed beeld van de oosterse invloeden in het land. Mostar is een prachtige stad en tevens één van de populairste bestemmingen in Bosnië en Herzegovina.

Het is een erg diverse stad met zowel oude als nieuwe invloeden en daarom is het zeker de moeite waard. Tvrdos Monastery Trebinje. Het water staat dan vol met gezinnen die een frisse duik willen nemen en je kunt zo de watervallen van dichtbij bewonderen. Tip: ga mee met de free walking tour meeting point is de Gimnazija. Hoogtepunt in haar moderne geschiedenis was ongetwijfeld de Olympische Winterspelen van , terwijl het dieptepunt zich acht jaar later aandiende met een jarenlange belegering tijdens de oorlog.

Maar daarover later meer.

Srebrenica is een stad in het oosten van Bosni en Herzegovina die bekend staat door de genocide die er in tijdens de Bosnische Oorlog heeft plaatsgevonden. Dingen om te doen in Citluk. Gazi Husrev-beg Mosque Sarajevo. Dit mooie, oude marktplaatsje heeft gelukkig weinig te lijden gehad tijdens de oorlogen in voormalig Joegoslavi, maar dat maakte ook niet uit want de 3 gangen totaal was ruimschoots voldoende.

Glacier lake Prokoko Volledige dagtour, bosnie en herzegovina bezienswaardigheden.

Zou jij Mostar willen bezoeken?
  • De bewoners zoeken schaduw op de terrasjes onder de imposante platanen.
  • Trg Slobode. Ook is er een bijzonder beeld van Jezus en zijn er veel toeristische winkeltjes en kraampjes.

Hoogtepunten van Bosnië

Dingen om te doen in Medjugorje. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief! Amerika Canada. Er zijn geen topattracties, maar de stad van schrijvers en kunstenaars straalt tolerantie en vriendelijkheid uit.

Sarajevo War Tunnel Sarajevo. Gelukkig word je wel beloond met het  — naar mijn mening — mooiste uitzicht van Mostar. Eerst voor werk naar de Balkan en daarna begon mijn grote reis in Miami en Colombia.

De Drina vormt de grens met Hier proeft u de sfeer van de Orint, bosnie en herzegovina bezienswaardigheden. Hostel tip Sarajevo: Hostel Kuchawaarbij ook het publiek zich had opgedoft en de hoofdpersoon door twee vrouwen in stoeipakjes naar zijn stoel op het podium werd geleid, computers of mobiele telefoons. Het is het culturele en historische hart van de stad en wordt al eeuwen gebruikt door handelaren om hun koopwaren te verkopen aan het publiek.

Bezienswaardigheden en monumenten in Blagaj. Inloggen Lid worden. Op zoek naar een spectaculair uitzicht over Mostar. Hercegovacka Gracanica Trebinje.

Informatie over Bosnië-Herzegovina

This website uses cookies to improve your experience. Op het hoogtepunt waren hier 80 verschillende ambachten en rond de winkeltjes en werkplaatsjes te vinden. Veelgestelde vragen Hoe weet ik of mijn reis doorgaat? Wanneer wilt u op reis?

Het land is nog lang niet bekend als toeristische bestemming, maar heeft zeker een aantal boeiende bezienswaardigheden te tonen. De straten en pleinen ademen een geschiedenis van tegenstellingen.

De stad zelf heeft een historisch centrum met veel gebouwen bosnie en herzegovina bezienswaardigheden nog uit de 15e eeuw stammen. Bekijk hier de 10 mooiste bezienswaardigheden van Bosni en Herzegovina. Geschikt voor grote groepen.

CONTACT INFO

Nu is Sarajevo de hoofdstad. Waar voorheen verschillende gevechten werden uitgevoerd zijn nu grotendeels alleen broedende vogels, de Skakavac watervallen, geiten, beren, rivieren en bergen te bespeuren.

De bergachtige gebieden lenen zich uitstekend voor wandel- en hikingtochten. Nieuwsbrief Altijd op de hoogte blijven van de laatste reizen en nieuws? Baščaršija vertolkt hiermee het historische en culturele hart van Sarajevo.

  • Crooked Bridge Kriva Cuprija.
  • The Yellow Fortress Sarajevo.
  • Alle bestemmingen ter wereld Alle Themareizen.
  • De Pliva rivier is ruim dertig kilometer lang en komt uiteindelijk uit bij de meren Veliko Plivsko en Malo Plivsko.

Begraafplaatsen Overheidsgebouwen 8. Volgens de oude verhalen zou deze brug een proef zijn geweest om te testen of een dergelijke constructie mogelijk is. We hebben geweldige resultaten in de buurt van Bosni en Herzegovina gevonden. Profiel Lid worden? Historische locaties. Kaart bijwerken bosnie en herzegovina bezienswaardigheden.

Trg Slobode?

Populaire highlights van Bosnië-Herzegovina

Vrelo Bosne. Een vast ontgroeningsritueel voor jonge Bosnische jongens: van de historische brug Stari Most in de Neretva rivier springen. Watervallen

Bosnia Bosni Herzegovina Mostar popular. Voor een avontuurlijke vakantie naar Bosni-Herzegovina is het belangrijk om vooraf te weten wat de bezienswaardigheden Bosni-Herzegovina zijn.

Maglic Mountain.

Auteur: Burak
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen