Zelf spinner maken karton

Voorkeursdatum demo. Verzend formulier. Ik ga akkoord.

Ik ga akkoord. Paper spinner. Tip: dit sluit ook leuk aan bij spelletjes die al heel oud zijn en opa en oma al deden vroeger. Maak jouw eigen unieke spinner. En nog lekker bezig zijn ook! Natuurlijk kun je ook lekker kleuren en verven! In Maarssen ontkomen we ook niet aan de hype van het moment: de fidget spinner!

Sommige stapjes kunnen sneller, voor de meer ervaren knutselaars onder ons. Da's handig Kids. Kluisstraat 21 XD IJsselmuiden info doenkids. Deel deze post. Nu pak je de uiteinden vast, met de cirkel in het midden en draai je het touw in rondjes, natuurontwikkelingsgebieden en verbindingszones.

Maak met een perforator gaatjes in het karton en haal deze rondjes uit de perforator door aan de onderkant het dekseltje los te halen. Spinner-hype In Maarssen ontkomen we ook niet aan de hype van het moment: de fidget spinner! Als de ene kant goed droog is, steek je de strijkkraal door het gaatje in het midden.
  • Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
  • Weer goed laten drogen en….

Unieke spinner

Uw bericht. Gebruik hartjes van papier, glitters, verf, stickers, etc. Nu pak je de uiteinden vast, met de cirkel in het midden en draai je het touw in rondjes, zover je kan. Leg de drie muntstukken om de basiscirkel in een denkbeeldige driehoek en trek er een lijn omheen.

Elske Leenstra. In 16 eenvoudige en kleine stappen leggen wij je uit hoe je zelf een fidget spinner maakt.

  • Paper spinner.
  • Ik ga akkoord.

Wij zijn heel benieuwd naar jouw zelfgemaakte spinners, zelf spinner maken karton. Om te zorgen dat de strijkkraal blijft zitten plak je aan het uiteinde van de strijkkraal het kartonnen rondje. Teken met behulp van het schaaltje cirkels op het karton en het witte papier. Maarssen zullen wij alvast het resultaat van een 8-jarige knutsel koningin met je delen. Vanaf circa 8 jaar is dit een knutselfeest voor ieder kind!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Schrijf je nu in!

Voor elke cirkel van karton maak je twee cirkels van papier voor- en achterkant. Gebruik hartjes van papier, glitters, verf, stickers, etc. Unieke spinner

Uw bericht? Dit is een echt friemelklusje. En nog lekker bezig zijn ook. Plak de versierde cirkels op de kartonnen exemplaren en prik in het midden 2 gaatjes. Leg de drie muntstukken om de basiscirkel in een denkbeeldige driehoek en trek er een lijn omheen. Daar haal je het touwtje door heen in het ene gat, terug zelf spinner maken karton het andere en maak vast met een knoopje.

Spinner-hype

Kluisstraat 21 XD IJsselmuiden info doenkids. Direct op het karton tekenen kan natuurlijk ook. Je beplakt nu ook de andere kant met het kartonnen en gekleurde rondje. Wij hebben altijd wel wat knutselspullen in huis, die we in het dorp bij Bruna of Hema kopen of bij Action in Winkelcentrum Bisonspoor.

Unieke spinner Sommige stapjes kunnen sneller, voor de meer ervaren knutselaars onder ons. Koningsspelen 23 april Geen reacties. Elske Leenstra. De vorm van de spinner is nu duidelijk zichtbaar. Trek de vorm nu over op het karton en knip uit  de stappen kun je ook overslaan door de vorm direct op het karton te tekenen.

Uw bericht, zelf spinner maken karton.

Sommige stapjes kunnen sneller, voor de meer ervaren knutselaars onder ons. Daar gaan we! Wat heb je nodig:.

Uw bericht! Verbind de cirkels aan elkaar door soort halve maantjes. Dorpse Dames Camilla.

Auteur: Naftali
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen