Mees kees op de planken boek samenvatting

Getrouwd, vader van twee zoons. Hij werd opgehaald door Dreus. Maak direct een profiel aan.

Meer details. Mirjam Oldenhave wilde als kind juf worden en was gek op lezen. De jongste is 7, daarna 10 en de oudste Hij werd opgehaald door Dreus. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken.

Maar dat vond niemand erg.

Mirjam Oldenhave Mees Kees - Bloedjelink 14. Ploegsma geeft spannende. Beetje nerdy, grappige en informatieve boeken uit voor kinderen van alle leeftijden. Wat is de postcode en plaats. Zij zijn toch zeker veel te druk voor al die oude mensen.

Mening over het boek

Mees kees op de planten is een heel erg leuk boek. Geef een cijfer:. Er is veel in honderd jaar veranderd voor ploegsma. Mirjam Oldenhave. Wilt u meer informatie lees dan onze privacyverklaring. Geschreven bij Mees Kees op de planken 2CD-luisterboek De luisterboeken van Mees Kees zijn favoriet voor ons wanneer we met het hele gezin in de auto zitten. Anderen bekeken ook.

  • Zo komt hij op de proppen met een toneelstuk, dat de kinderen voor de bejaarden gaan opvoeren. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij ook dit uitje op geheel eigen wijze invulling geeft!
  • Mirjam speelt in een band, MOEX. De woorden die in het boek staan zijn tegenwoordig.

Inloggen Eerst een account aanmaken. De volgende dag gingen mees kees en zijn klas zwemmen, Na het zwemmen gingen ze een activiteit doen in het bos.

Soms schrijft hij ook zijn eigen verhalen. Jouw cijfer:. Aansprekende onderwerpen.

De uitgeverij De uitgeverij is Ploegsma, Uitgeverij Ploegsma bestaat al meer dan honderd jaar, en werd in in Zwolle opgericht door Johannes Ploegsma. Kinderen vinden het boek geweldig. Hij ging eerst naar Havo en daarna ging hij naar Mavo omdat hij slechte cijfers had maar hij haalde goeie cijfers toen hij naar Mavo ging  en mocht weer naar Havo.

De mijne ook. Staat het boek dat je zoekt niet op de website! Daarna  heeft heel lang gestudeerd aan de kunstacademie in Den Bosch. Maar 6b vindt bejaarden saaaaaaai. Ze is geboren in Geschikt voor negen jaar en ouder.

Mirjam Oldenhave

Alle kinderen die bij Mirjam wonen of gewoond hebben komen wel eens voor in een van haar boeken. Verkoop door Paagman. Bekijk de hele lijst. In verkocht Ploegsma zijn uitgeverij.

In december draait er een gelijknamige film in de bioscoop, opnieuw weet zijn meester hem heel subtiel te helpen. Er zijn al 2 boeken verfilmd dat betekent dat er van 2 boeken een film is gemaakt. Ansjeliekp Hoogerheide 11 augustus Ik raad dit product aan. E-mail deze pagina. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens battle on the dancefloor jury en zullen je e-mailadres nooit versturen of verkopen aan andere partijen.

Ook is ze mees kees op de planken boek samenvatting keer getipt door de Nederlandse Kinderjury. Opnieuw is Tobias aan het piekeren, wellicht is de titel gekozen uit promotie-overwegingen.

Lees Interacties

Irene Kalsbeek 15 november Boeken. Vond je dit een nuttige review? Anderen bekeken ook. Het is ook niet bepaald een gangbaar uitje voor de dames en heren op leeftijd, maar  dat maakt het juist allemaal zo leuk!

Anderen bekeken ook. Dat zijn: 1 mees kees en een pittige klasje 2 mees kees op kamp. De schrijver De schrijver is Mirjam Oldenhave.

Auteur: Violette
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen