Het weer in new york nu

Ook de wind kan snijdend koud zijn en New Yorkers hebben het dan ook vaak over de windchillfactor gevoelstemperatuur , die graden kan zijn terwijl het eigenlijk -5 graden is. Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Nieuwe maan vr 30 aug

OZO 2 2. Periodes van strenge vorst kunnen in de winter snel omslaan naar dagen vol regen en relatief hoge temperaturen. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. De uitgebreide weersverwachting voor New York. Dit is vooral cruciaal voor kinderen en als u met een van de sightseeing cruises gaat varen. De gegevens in onderstaande tabel gelden voor de stad New York en kunnen niet als gemiddelde voor de staat gezien worden.

Zelfs als u vanwege de hitte het liefst een short en flipflops draagt, zijn er een aantal dingen die u moet onthouden.

Zoeken Zoeken. De daagse weersverwachting New York. Landinwaarts tref je landklimaten aan, of in een funerarium van een lokale begrafenisondernemer of instelling.

Nieuwe maan vr 30 aug De ligging van de staat New York zorgt voor een beperkte invloed van de zee op de weersomstandigheden.

Hop-on Hop-off Ontdek New York vanuit de bus! Daar zal het altijd koeler zijn dankzij de hoge gebouwen.

Weersverwachting New York City volgende week

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Hou het weerbericht goed in de gaten.

De ligging van de staat New York zorgt voor een beperkte invloed van de zee op de weersomstandigheden. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. In het begin van het seizoen is het nog warm, maar in de avonden kan het afkoelen.

Specifieke info over weer en klimaat is te vinden op de klimaatpagina's per streek of stad.

  • WNW 2 2.
  • Aan de kust, waar onder ander New York City zich bevindt, kan dit voor veel schade zorgen.

NNO 2 2. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het zonnig en droog in New York. Meer over New York. Erics Tip: In januari en februari kan het erg koud zijn in New York. Erics Tip: Dit is een van mijn favoriete seizoenen. Vergeet niet uw handschoenen, vooral als het sneeuwt, het is de sleutel tot het controleren van je snelheid op groene afdalingen.

Gezondheidsweer New York

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Het weer nu in New York. Het is niet te warm, maar ook niet te koud.

In april zijn er meestal al wat warmere dagen. Uitgebreide regenradar. Dichtstbijzijnde weerstation. Op zulke dagen doe ik graag binnenactiviteiten? ONO 1 1.

Wijzig je voorkeurslocatie

Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag bewolkt maar droog in New York. De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie.

De zomers zijn over het algemeen warm tot soms zeer warm, de winters koel tot koud. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Op zulke dagen doe ik graag binnenactiviteiten.

De uitgebreide weersverwachting voor New York. Vannacht koelt het af tot 21 C en is de wind zwak, windkracht 2. Erics Tip: Dit is een van mijn favoriete seizoenen. De daagse weersverwachting New York. Hou het weerbericht goed in de gaten.

Koop hier Broadwaytickets. WZW 3 3. Lees hier meer!

De gegevens in onderstaande tabel gelden voor de stad New York en kunnen niet als gemiddelde voor de staat gezien worden.

De uitgebreide weersverwachting voor New York. Het is niet te warm, maar ook niet te koud. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Totale daglichtperiode is uur. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Zomer in New York begint halverwege juni en het kan dan erg warm worden, tropisch zelfs.

Auteur: Isra
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen