Lange smalle woonkamer inrichten

Lab32 architecten. Dit geef je cadeau.

Probeer daarom het evenwicht terug te krijgen door bijvoorbeeld te werken met opvallende kunst aan de muur ertegenover. Het bewijs dat een smalle woonkamer ook heel leuk en knus kan zijn! Ook in deze woonkamer hebben ze een grote multifunctionele kast gemaakt met heel veel opbergruimte.

Word een professional. Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.

Lange muur woonkamer inrichten ID. Leave this field empty. Related Stories. Laat het uiteinde van de kast doorlopen in enkel het blad. Overweeg daarom laatste film met meryl streep die grote salontafel achterwege te laten en hem te vervangen door bijvoorbeeld meerdere kleine bijzettafeltjes die niet in de weg staan. De kunst bij het inrichten van een smalle woonkamer, is om ervoor te zorgen dat het minder smal wordt, lange smalle woonkamer inrichten.

Tip 1.
  • Log in.
  • Doordat je aandacht er automatisch naartoe gaat, vallen andere dingen minder op.

Door ronde vormen te gebruiken, doorbreek je juist die rechte hoeken, en zal er een leuke afwisseling ontstaan. Zet ze juist dwars op de muur of, nog beter, plaats ze los van de muur. Wil je een design aanbrengen op de muur, kies dan voor horizontale lijnen in het behang of de verf die je gebruikt. Door alles te combineren wordt alles een mooi geheel. Ga dan wel voor een kast die verschillende functies kan hebben.

Belangrijk is dus ook om het natuurlijke licht niet te hinderen bij het doorbreken van de ruimte. Doe dit met meubels, maar zet vooral geen kast overdwars in de ruimte om de verschillende functies van elkaar te scheiden.

Bij IKEA vind je veel handige oplossingen en ideen voor het inrichten van een kleine smalle woonkamer. Leg de focus op het eind van lange smalle woonkamer inrichten gang door er bijvoorbeeld een kleurrijk kunstwerk op te hangen. De bank anders met een tafel erachter ID, lange smalle woonkamer inrichten.

Leuk, want we gaan laten zien hoe je jouw kleine smalle woonkamer leuk en effectief kunt inrichten. Marjolein Leenstra 24 april, Een rommelige ruimte oogt namelijk ook kleiner?

>1. Zorg voor balans

Een kleurvlak op de muur ID. En je wilt natuurlijk niet dat je woonkamer eruit ziet als een lange smalle gang. Gratis consult.

Ga dan wel voor een kast die verschillende functies kan hebben, lange smalle woonkamer inrichten. Daarom geven wij je tips zodat je van de lengte en breedte juist een pluspunt maakt. Maak daar goed gebruik van en ga de hoogte in. Interieur Inspiratie Interieur Architectuur Interieur DIY ELLE Decoration 6 tips voor een tijdloze inrichting 5 tips voor het inrichten van een grote woonruimte 10 tips voor het inrichten van een open kast Je eerste huis inrichten met je partner doe je z Tips voor het inrichten van een kleine woonruimte 10x inspiratie voor het inrichten van je hal!

In Nederland hebben we er vaak mee te maken: een lange, maar lange smalle woonkamer inrichten woonkamer.

Bekijk Video

Daarom geven wij je tips zodat je van de lengte en breedte juist een pluspunt maakt! Home » Woonkamer inspiratie » Smalle woonkamer inrichten. Dit zijn de voordelen. Er ontstaat op deze manier diepte in de woonkamer. De bank anders met een tafel erachter ID.

  • Maar ook verschillende materialen zorgen voor een losser en ruimer effect.
  • Koelkast ombouw.
  • Een lambrisering in elkaar timmeren is best een hele klus, maar er is nog een simpele manier.
  • Door middel van een opvallend element zoals een ruwe houten deur of een muur in een accentkleur zijn alle ogen gericht op dit accent en valt de lengte van je woonkamer minder op.

Hierdoor ontstaat meer diepte. Binnenkijken 19 aug Blauw op blauw: dit appartement laat zien hoe je een ton-sur-ton interieur rockt, lange smalle woonkamer inrichten. Een andere manier die goed werkt bij een lange woonkamer is door langs een van de  lange wanden een laag langgerekt kastje te plaatsen? Zo heb je in elke ruimte privacy en lange smalle woonkamer inrichten.

Met goede verlichting geef je de ruimte niet alleen sfeer, maar kun je ook letterlijk de verschillende functies van de kamer uitlichten. Cancel Reply. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt onze website gebruik van cookies. Vandaag de dag kun je eenzelfde effect creren met fraaie schuifdeuren met zwarte metalen kozijnen. Leuk, want we gaan laten zien hoe je jouw kleine smalle woonkamer leuk en effectief kunt inrichten.

Een baan met verf laag op de muur

Kleur aan het einde van de tunnel Word je al zenuwachtig bij de gedachte dat je de meterslange gang van je nieuwe huis dagelijks door moet? Deze woonkamers zijn helemaal gevuld met goede stylingtips. Tip 2. Dit zijn de tofste wijken van Keulen.

Ook een kleuraccent zoals hier in de vorm van het kleed doorbreekt de ruimte. Hier lees je welke  woonkamer bij jouw sterrenbeeld past. Wat de reden ook is, soms heb je dan toch te maken met iets minder praktische ruimtes, hoe ongewenst het ook is.

Auteur: Rolinda
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen