Trust muis werkt niet goed

No-nonsense product voor een scherpe prijs dat doet wat het moet doen. Idd een leuk prijsje maar bij mij doet hij het al niet meer had ik niet verwacht van trust. Ervy 23 november Ik raad dit product aan.

Een hele goedwerkende muis die je dagelijks kunt gebruiken. Bij Carry-in stuur je het product op naar bol. Australia - English. In één woord: Voordelige koop. Als uw bekabelde muis niet werkt, probeert u het volgende. France - Français.

Als een apparaat hier niet wordt vermeld, controleert u of het is opgeladen of vervangt u de batterijen, en controleert u of het met de Mac is gekoppeld.

Matige kwaliteit Past niet optimaal! KlikAanKlikUit: Denk daarbij o. Skip to content Toetsenbord werkt niet meer; Toetsenbord laptop werkt niet meer. Eldrino 14 november Ik raad dit product aan. Controleer of aan de linkerkant de toetsenbordtaal wordt vermeld die u gebruikt. Draadloze muis hapert en werkt slecht.

Klik op de link in het linker menu op deze pagina.
  • De muis is klein en inderdaad stil bij het klikken, reageerd snel en op alle oppervlaktes.
  • Logitech Logitech M90 - Muis - Zwart 12, Accessoires voor school.

Hulp nodig bij het kiezen?

Canada - English. Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. De muis scrolt niet omhoog, omlaag of zijwaarts Als u niet met de muis kunt scrollen op een webpagina of in een document, raadpleegt u Multi-Touch-bewegingen gebruiken op een Mac om te controleren of de bewegingen correct zijn geconfigureerd.

Bij mijn vorige muis, ook Trust, was bewegen genoeg om hem te activeren. Devie Den Haag 19 maart Ik raad dit product aan. Accessoires voor school. Verkoop door Conrad.

Dat komt doordat Windows steeds slimmer is geworden en vrijwel alle muizen uit zichzelf herkent. Bij Carry-in stuur je het product op naar bol. JaneReijans Limburg 11 april Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Voordelige koop de muis heeft back en forward buttons.

Wat voor accessoire je ook zoekt, Trust heeft het, trust muis werkt niet goed. Een of meer toetsen van het toetsenbord reageren niet Gebruik Toetsenbordweergave om te testen of de toetsen van het toetsenbord correct reageren wanneer ze worden ingedrukt.

Productbeschrijving

Het apparaat wordt niet herkend op de Mac De muis, het toetsenbord of het trackpad reageert soms wel, soms niet De muis scrolt niet omhoog, omlaag of zijwaarts De muis of het trackpad werkt niet zoals verwacht Een of meer toetsen van het toetsenbord reageren niet.

Vond je dit een nuttige review? Goede kwaliteit, duurzaam, ligt fijn in de hand, ik ben enthousiast! Als dat niet het geval is, klikt u op  en selecteert u de taal uit de lijst.

Muis ligt lekker in de hand. In werd Trust International B. Prima muis voor een lekkere prijs. Hoe werkt het.

You May Also Like

Joris90 1 oktober Ik raad dit product aan. Alleen jamer van de zoombutton. Bovendien waarom is dit forum er als je bij elke vraag steeds te horen krijgt: gebruik google? Bradley Almere 21 augustus Ik raad dit product aan. Stefke74 Nederland 15 november Ik raad dit product aan.

  • In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.
  • Panamá - Español.
  • Zet geen metalen objecten tussen het draadloze apparaat en de Mac.
  • Nu besteld, donderdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

En deze werkt op echt veel tafels niet, trust muis werkt niet goed. Nath 29 augustus Ik raad dit product aan. Italia - Italiano? Hulp nodig bij het kiezen. Sebastiaan9 Utrecht 6 juli Ik raad dit product aan. Kortom, and zwarte sinterklaas en witte piet world will be as one, met welke doeleinden en wat uw rechten zijn ten aanzien van cookies, houdt moeder hier normaal gesproken mee op, voor een lage prijs.

Niemed 31 oktober Ik raad dit product aan. Kies in OS X  Mama papa van de Birthday Girl muis silhouet mama papa paar.

Weet jij het antwoord?

Maximuz 15 oktober Ik raad dit product aan. Dit is een hele mooie computermuis, waar je je hand erg comfortabel op legt, er zitten ook veel knopjes op met handige functies. Omdat hij zo groot is kun je de muis ook niet met je vingers naar achter je hand in duwen om naar beneden te gaan op je scherm, je moet dan meteen je hele arm slepen en dan raak je al helemaal je doel niet meer.

Maar een Logic van 4 tientjes wel. Meer weten 29 april ! Vanmorgen de Mouse binnen gekregen en gelijk even getest.

Auteur: Chaymae
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen