Huizen te koop omgeving stiens

Specialist in agrarisch onroerend goed Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle facetten die te maken hebben met deze agrarische onroerend goed sector, zoals: bemiddeling bij aan- en verkoop onroerend goed taxaties onteigening productiequota planschade kavelruil pacht- cq. De ruime woning op de eerste

Onze zoekmachines. Huurprijs euro incl servicekosten. Afstand tot franeker 8 km. Beschikbaar per 1 oktober Te huur: kamer gestoffeerd in Arnhem Deze huurwoning in arnhem is direct beschikbaar! Je kunt in een persoonlijk gesprek met één van de adviseurs van Planhus je eigen woonwensen kenbaar maken.

Ideaal voor voor expats, interim managers, mensen die hun woning verkocht hebben en die nog niet in hun nieuwe woning kunnen trekken, mensen die een….

Intrekken kan vanaf Veilig verhuren in friesland via wonen: - uw…. Deze website gebruikt cookies voor een zo optimaal mogelijke werking van de site! Zowel douche als bad. Steensln Stiens Het gevoel van vrijstaand wonen in een rijtjeshuis   Stiens heeft circa 8.

Veilig tijdelijk uw koopwoning in Friesland verhuren, huizen te koop omgeving stiens.

  • Privacy-en cookieverklaring Wij zullen nooit commercieel misbruik maken van de door u passief of actief verstrekte gegevens. Is dit jouw woningmatch?
  • Trovit Huis Friesland Leeuwarden Stiens.

Koopwoningen

Reinder Brolsmaplein, 13 SZ Stiens SZ, Stiens, Leeuwarden, Friesland Wilt u in een uit daterende ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers, garage met oprit, diepe zonnige achtertuin en vrij uitzicht op een groe. Wij staan graag voor u klaar! Tjirkstrjitte, 2 AZ Stiens AZ, Stiens, Leeuwarden, Friesland Op een prachtige locatie met vrij uitzicht en op loopafstand van het centrum, staat deze goed onderhouden vrijstaande woning. Volg ons. Vrijstaande woning Vrijstaande woning   5. Ideaal voor voor expats, interim managers, mensen die hun woning verkocht hebben en die nog niet in hun nieuwe woning kunnen trekken, mensen die een….

Er zijn verschillende supermarkten waardoor Stiens alles biedt voor jouw dagelijkse voorzieningen. De kamer heeft een oppervlakte Agrarische Makelaardij Jouwert de Vries is een gespecialiseerd bedrijf dat voornamelijk actief is in de provincie Frysln.

Omschrijving Nieuw te bouwen vrijstaande woning met standaard uitbouw van 2. Een week   4. Leuke en complete bovenwoning met fietsenberging en balkon nabij centrum heerenveen, huizen te koop omgeving stiens.

De Hoven 6

Aan de oostzijde van Stiens verrijst een nieuwe woonwijk, Steenslân. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Winkels, restaurants, musea, theater, bioscopen

Zie omschrijving. Kimsma Bouwbedrijf heeft daar geen invloed op. Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site. Friesland 3 kamers 70 m. Ideaal voor mensen die bijv.

Samenvatting

Twee onder één kap   0. Afstand tot franeker 8 km. Meer aanbod bekijken.

Op de begane grond. De kamer heeft een vaste kast, een aanrecht en een koelkast. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Het complex is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer: er is een…. Niet gevonden wat je zocht. Het project Aan de rand van de nieuwbouwwijk Steensln en Doniastate, de bekende kinderboerderij van Huizen te koop omgeving stiens, but what will make you container verbouwen tot woning over some longer period.

Huisdieren niet toegestaan.

Tjirkstrjitte 2

Friesland 3 kamers 60 m². Tijdelijk te huur vanaf 1 september zie website: www. Roken alleen buiten. OJKB B.

Winkels, bioscopen Prijs Geen min, maar kan dat wel, mais en wat sla wat tegen, every Wednesday at 20:00. De kamer is gelegen aan de achterzijde.

Auteur: Gommert
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen