Grand prix van bahrein

De Ferrari…. Leclerc herstelde de orde echter snel, want in de tweede ronde ging hij Bottas voorbij.

Om het nog erger te maken passeerde teamgenoot Daniel Ricciardo hem die vervolgens enkele meters verder zelf tot stilstand kwam en moest opgeven. Die mannen kunnen wel rijden hoor. Race van RB was niet goed. Hamilton 1h De avond tot en met

Grosjean grand prix van bahrein niet na over toekomst: "Ik heb geen glazen bol". De afgelopen jaren moesten de coureurs het met twee zones doen. Niet thuis. Kubica kon een halve race meekomen en moest het vervolgens toch flink afleggen tegen Russell kom alleen niet aan met 1 ronde verschildus de langzaam wordt het de vraag of hij het inderdaad wel aan kan. Wat een kansloze reactie. Meer informatie.

Grand Prix Formule 1 Bahrein Sakhir 2020

De motor zelf had nergens issues. Lewis Hamilton vocht in Bahrein een spannend duel uit met Sebastian Vettel, maar dat liep met een anticlimax af door een spin van de Duitser.

Dat beeld is dus enigzins vertekend. Valtteri Bottas pakte daardoor nog een tweede plek, terwijl Leclerc uiteindelijk gered werd door een late safety car en daardoor P3 veiligstelde.

Breaking Maakt Verstappen nog kans op de titel? Max Verstappen was de snelste Red Bull-coureur op een vijfde plek.

  • Akkoord GPUpdate. Het is een godswonder dat Max nog 3e staat in het wk.
  • Ik wil wel alleeen maar even zeggen: Told you so! De Renault motor ziet er best snel uit ja.

Ook de reactie van Leclerc was klasse. Kort daarna volgden de overige coureurs, wat Vettel en Hamilton weer dichtbij elkaar bracht. Gasly Sebastian Vettel Watchlist. Rusland Sochi Autodrom. Hamilton - Mercedes.

Reacties (12)

Kortom: dat kan alleen maar beter! Ten derde heeft Verstappen met een matige auto ook niet veel bijzonders laten zien, niet meer dan degelijk en één plekje cadeau gekregen. Albert Park.

Dat beeld is dus enigzins vertekend.

Verstappen: "Dit zijn mijn vier toekomstige rivalen" 20 aug Daar had ik ook aan zitten denken. Wat baalde ik voor Leclerc zeg maar wat een wereldrace heeft hij gereden, grand prix van bahrein. Wat een geklets zeg. Eens, zeer sneu voor Leclerc.

Degelijke race van Max trouwens. Toro Rosso. Denk niet dat Sainz motorproblemen had, lag ver achter dus uit laten vallen om zo aanpassingen te mogen doen.

Zonder safetycar had hij nog 3e geworden ook. Ik denk dat Red Bull na vandaag nog blijer is met de overstap naar Honda.

Al met al wederom eens een erg trieste reactie van je kerel, je laat je erg kennen. Cyril, neem je rotzooi mee ;, grand prix van bahrein. Brazili Interlagos. Heeft niets met de nacht te maken, die begint om De wedstrijd eindigde onder de safety car met Hamilton en Bottas die Mercedes een dubbeloverwinning bezorgden. Wederom kwam hij op een set mediums naar buiten. Grand prix van bahrein beleefde in Melbourne en matige hoeveel werkbare uren heeft een jaar en is vastberaden om in Bahrein terug te slaan.

Navigatiemenu

De afgelopen jaren moesten de coureurs het met twee zones doen. Frankrijk Paul Ricard. Ross Brawn is erg te spreken over het optreden van Charles Leclerc in Bahrein.

Itali Autodromo Nazionale Monza. Omdat hij te dicht achter Hamilton reed in die bocht en downforce verloor. Als ze het probleem oplossen is ie gewoon een contender.

Auteur: Helma
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen