Menukaart de jasmijn bergen op zoom

Is proper en verzorgd , alleen de portie's zijn wat klein , maar is wel lekker voor te eten , maar geen van ons vieren had voldoende gegeten. Het 'oude' werd eerst uit de bakken verwijderd, voordat het nieuwe erin ging.

Frans Cobben 55 punten. Ook het buffet is goed en een leuke prijs,u krijgt waar voor uw geld moet ik zeggen. Een hele goede service gehad en heerlijk gegeten! Hotels in de buurt Bekijk alle 6 hotels in de buurt. Heel jammer dat ze niet bezorgen.

Je hoefde ook geen twee keer van hetzelfde bord te eten. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen? Nee dit was 3 happen en de prullenbak in! Hotels in de buurt. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Prachtig vlees, mooie sauzen en geprononceerde volle smaken.

Chinees Spec. Restaurant 'De Jasmijn'

Het hoofd van de bediening, vermoedelijk de eigenarrese, had, hoewel ze zeer druk in de weer was, nog genoeg tijd om ons te waarschuwen voor het afstapje bij de wc's! Ik had tomatensoep. Ook de prijzen zijn erg goed; , zeker de moeite voor 'n bezoekje! Duur grapje zo, ik was echt teleurgesleld. Meer informatie. Het eten smaakt goed, en het is altijd vers. Overnachten Hotels in de buurt ».

  • Het is meer dan de moeite waard! Het eten smaakt alsof het van gister is.
  • Een hele goede service gehad en heerlijk gegeten! Nederlands

Bedank Grotehaas. Tijd van het jaar! Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Om er thuis een kwak zout op te moeten gooien, zeker de moeite voor 'n bezoekje.

De sfeer was ook goed. Ook de prijzen zijn erg goed;alleen het constant in de buffet bakken staan roeren vind ik ook niets en geen gezicht en ten koste van de producten gaan.

Buffet op zondag gedaan met vier personen, matig assortiment en alles was lauw, veel te veel saus waar je de producten onder vandaan moest vissen, kipsaté had een zurige smaak, babi pangang moest je onder de saus vandaan zoeken, smaakt dan meer gekookt. Het bestond uit 16 gerechtjes en daarnaast kon je kiezen uit bami, nasi, en witte rijst.

Bedank TondeVreede. Kip is taai.

Jaap Verheul 17 punten. Zeker een aanrader. Ben van Vlerken 34 punten! We waren het eerste kwartier de enige gasten in een heel groot restaurant.

Ook het buffet is goed en een leuke prijs,u krijgt waar voor uw geld moet ik zeggen?

Contactgegevens

Inloggen Lid worden. Bedank TondeVreede. Altijd erg tevreden over de afhaalproducten maar onlangs een wat andere smaak ervaren.

Service Afhalen. Ik had tomatensoep! Je krijgt hier echt waar voor je geld. Beoordeeld op 14 februari via mobiele applicatie Mijn favoriete Chinees. Toen ging de buschauffeur de rekening vragen en ze wilde dat de chauffeur voor 43 personen ging betalen, we waren met in totaal 42 personen met de buschauffeur erbij. De ruimte van de afhaal is ook een beetje somber.

Ook het buffet of een combinatie-menu zijn favoriet, menukaart de jasmijn bergen op zoom.

Recensies van bezoekers over De Jasmijn

Toen ging de buschauffeur de rekening vragen en ze wilde dat de chauffeur voor 43 personen ging betalen, we waren met in totaal 42 personen met de buschauffeur erbij. Het hele vriendelijke meisje van de bediening heeft genoeg kennis van de gerechten en is echt supervriendelijk. Meer informatie.

Jaap Verheul 17 punten. Datum van bezoek: augustus Sfeervol ruim en licht interieur, het werkt namelijk ook als natuurlijk alternatief voor het bleken van was, Instagram biedt 40 fotofilters en daar zal je het mee moeten doen.

Auteur: Ivon
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen