Aan de andere kant engels

Dutch aan 'r aan alle kanten aan banden leggen aan bod komen aan boord aan boord gaan aan boord van aan d'r aan de aan de achterkant aan de andere kant aan de basis liggen aan de bedelstaf brengen aan de bedelstaf raken aan de bel trekken aan de beurt zijn aan de drank zijn aan de eisen voldoen aan de ene kant aan de ene kant English about through behind near near to nearby. Het grootste deel van mijn familie is aan de andere kant.

Sella woont aan de andere kant. Dutch Maar aan de andere kant van die roofzuchtige blik is een vrouwelijke husky in een speelse buiging, ze kwispelt haar staart.

Langs de andere kant , zou hij haar nooit zelf ombrengen. Zoey, loop aan de andere kant. Dutch Maar aan de andere kant , voor de spoedhulp is weer geen financiële voorziening aanwezig. Voorbeelden zien voor de vertaling on the opposite side Bijwoord 87 voorbeelden met overeenstemmingen.

Zoey, loop aan de andere kant. Dutch Maar aan aan de andere kant engels andere kant van die roofzuchtige blik is camping la route blanche zoover vrouwelijke husky in een speelse buiging, en het Internet aan de andere kant. English hand side border edge brim brink edging fringe margin rim lace. Sydney ligt precies aan de andere kant.

Veel voorkomende woorden:ze kwispelt haar staart, Meer Frequente lange uitdrukkingen:, on the one hand. Dutch De combinatie van spin aan de ene kant, en de andere uit lood peroxide!

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
  • Dutch Maar aan de andere kant komen bepaalde belangrijke punten uit het advies niet terug in de definitieve versie van de resolutie. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.
  • Sew the buttons on to the button band. Haak met wijnrood stk deelbaar door 4 plus 1 langs de andere kant van vierkantjes-ring.

Zojuist vertaald

Lees hier meer. On the other hand It'll take us out on the other side. Waarom doe je het niet allebei! English the. Voorbeelden zien voor de vertaling on the other hand Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. Voorbeelden zien voor de vertaling on the opposite side Bijwoord 87 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Dutch Ze laten watermoleculen door, en de opgeloste stof blijft aan de andere kant achter.

Ze was in de vergetelheid gezogen zoals iedereen langs de andere kant! Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Aan de andere kant hebben deze negatieve ontwikkelingen natuurlijk ook economische gevolgen. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "Maar aan de andere kant" in de context. Bedrijf Over bab.

Recent Words

Dutch Maar aan de andere kant , voor de spoedhulp is weer geen financiële voorziening aanwezig. Maar ik, aan de andere kant I admire those who fulfill this job. Exact:

Zwarte maxi jurk met lange mouwen Ze laten watermoleculen door, en de opgeloste stof blijft aan de andere kant achter. English about through behind near aan de andere kant engels to nearby. On the other hand Dutch Aan de andere kant mag het belang van kennisoverdracht niet onderschat worden.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Je wint stemmen aan de andere kant. Dutch Maar aan de andere kant is Guizhou, een van de armsten provincies in het binnenland van China, en hun huis is nu bijna hypotheekvrij.

"aan de andere kant" vertalen - Engels

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dutch Maar aan de andere kant mag men niet de gezonde regel van de macro-economie misbruiken door dat te veel te gaan specificeren. Then, on the other hand Of liever nieuwe woorden leren? Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  • Voorbeelden zien die go the other way bevatten 5 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • English lace.
  • Dutch En we hadden een geheel van landen aan de andere kant , dat de westerse wereld was.
  • Jij, langs de andere kant , lijkt je hierin te hebben vergist in jouw rol,.

Een voorbeeld voorstellen. Whatever Republican votes we may lose we'll make up on the other side. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "aan de andere kant" in Engels, aan de andere kant engels. Zodat ik langs de andere kant kan. I found her, on the other side. English other. English a at by in on to with above after concerning into over towards up to upon within beside by means of inside next to onto per toward. Jij aan de andere kant Voorbeelden zien voor de vertaling on that side Bijwoord 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

"Maar aan de andere kant" vertalen - Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Zodat ik langs de andere kant kan. Voorbeelden zien voor de vertaling on that side Bijwoord 10 voorbeelden met overeenstemmingen.

On the other handaan de andere kant Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Auteur: Arshad
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen