Wat is er te doen in den hoorn

Wie zijn wij? Hier treden regelmatig bekende en minder bekende artiesten op. Soorten bezienswaardigheden.

Hervormde kerk Polsbroek. In het voorjaar ligt Den Hoorn tussen de kleurige bloembollenvelden. In juni worden veel bijzondere evenementen georganiseerd. Oude ruïnes , Historische locaties. Historische locaties.

Marines Memorial Rotterdam. Amsterdam Pipe Museum. Uw winkelwagen is leeg. De Delft Museum. Vorige Volgende 1 … 27 28 29 30 31 … Vind tours en tickets? Zoals de expositie Klifhanger: in en rond het dorp maken Texelse kunstenaars werken die passen bij de locatie.

Bijzonder dorp

Texels theater Wist u dat Texel een eigen theater heeft? Aantal personen 2 personen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Marines Memorial Rotterdam. Theater-restaurant De Toegfit Klif U bent van harte welkom in de Hoornder hotels, appartementen, vakantiewoningen of op de campings.

  • Restaurant Bij Jef heeft zelfs een Michelinster! Typerend voor Den Hoorn zijn de knusse straatjes waar veel kunstenaars wonen.
  • Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.

We laten resultaten in omliggende steden zien. Bekijk 3 ervaringen. Kaart weergeven? Het Oude Stadhuis. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Profiel Lid worden. Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck!

Het weer in Den Hoorn

Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Hervormde kerk Polsbroek. In juni worden veel bijzondere evenementen georganiseerd.

Boek nu uw Texelvakantie in Den Hoorn! Vanaf Den Helder kunt u Den Hoorn vaak al zien liggen. Inloggen Lid worden. In juni worden veel bijzondere evenementen georganiseerd. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Tips en advies over Texel

In juni worden veel bijzondere evenementen georganiseerd. We laten resultaten in omliggende steden zien. Hervormde Kerk te Zegveld.

Ook de dinercabarets wat is er te doen in den hoorn De Toegift Klif12 zijn een typisch Texelse aanrader: een bonte mix van lekker eten en hilarisch vermaak.

Boerderijenis al vanaf de veerboot te zien. De witte toren, Historische locaties, Tuinen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vanaf Den Helder kunt u Den Hoorn vaak al zien liggen.

Ook het meest gefotografeerde object van Texel staat er: het beroemde hervormde kerkje. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites? Oude runesof dat ene laatste biertje in de berghut was gewoon te goed om nee tegen te zeggen.

Geschikt voor kinderen. Historische musea. In het voorjaar is het een echte aanrader om met de fiets een van de bloembollenroutes in het gebied te volgen. VVV Utrecht.

Vanaf Den Helder kunt u Den Hoorn vaak al zien liggen. Musea 1. Iedere twee jaar is er Broadway, een huiskamertheaterfestival waarbij artiesten optreden in de woonkamers van Hoornders!

Auteur: Aissa
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen