Gratis bewaakte fietsenstalling utrecht centraal

Verschillende manieren van stallen. Hardleers, en handhaven is nauwelijks te doen.

Dagstallen Wilt u voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen, dan checkt u uw fiets in met uw OV-chipkaart of NS-Business Card bij de incheckzuil en checkt u de fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling. Niet zo simpel hoor, die diepe Vredenburgstalling! Wanneer je de fiets ophaalt, check je uit bij de beheerder. Wanneer je de fiets ophaalt, check je uit bij de beheerder. En allemaal op straatniveau dus goed te doen voor u zou ik zeggen.

Inloggen Registreren. Wilt u voor 1 of enkele dagen uw fiets stallen, dan checkt u uw fiets in met uw OV-chipkaart of NS-Business Card bij de incheckzuil en checkt u de fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling.

Wanneer je de fiets ophaalt, gratis bewaakte fietsenstalling utrecht centraal, check je uit bij de beheerder. Dit houdt in dat de stalling alleen aanwezig is tijdens openingstijden. Bent u wel eens in die stalling geweest, he described Mateo as a hijo de puta a colloquial phrase that is more of a playful dig than a severe insult. Soort stalling:. Utrecht Stadhuis.

Let op: in de stalling kunt u niet met contant geld betalen. Uw fiets gratis stallen in alle gemeentelijke openbare stallingen:. Check de allereerste keer in bij de incheckpaal en check na het stallen van je fiets weer uit bij de beheerder van de stalling.
  • Tijdens de vervanging van warmteleidingen nabij Lepelenburg, zijn delen van de middeleeuwse stadsmuur tevoorschijn gekomen.
  • Soort stalling:.

Zoeken en taal

U kunt uw fiets maximaal 30 dagen aaneengesloten in de stalling laten staan. Het nieuwe stallen. Elektrische fietsen: Gratis.

Ook het testen van nieuwe beheeroplossingen maakt deel uit van de uitgebreide samenwerking. Stallingen Klik hieronder op een stalling voor openingstijden, tarieven, locatie en overige informatie. En allemaal op straatniveau dus goed te doen voor u zou ik zeggen. Hiermee willen we het stallen van uw fiets nóg gemakkelijker maken.

  • Heb je geen OV-chipkaart, dan kun je gebruik maken van een leenpas van de beheerder.
  • In de stalling is het niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Joepie, check dan je fiets in met je OV-chipkaart bij het incheckpunt en check je fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling.

Bromfietsen: Gratis. Mindervalidenfietsen: Gratis! Dit najaar moet het vernieuwde…. Heeft u geen OV-chipkaart dan kunt u gebruikmaken van een leenpas van de beheerder. Op dit moment zijn er gratis bewaakte fietsenstalling utrecht centraal. En volgens mij is die nog gratis ook.

Hoofdnavigatie

Heb je daar netjes je fiets gestald, blijkt het niet mogelijk om vanaf de Moreelsebrug op de perrons van Utrecht Centraal te komen. Hiermee maken we het stallen van je fiets nóg makkelijker. De stalling telt op dat moment circa 7. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

U betaalt dit jaarabonnement per eenmalige incasso. Wat doen we zoal. Station Vaartsche Rijn! Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Heeft u geen OV-chipkaart dan kunt u gebruikmaken van een leenpas van de beheerder. Utrecht is een bruisende fietsstad.

Openingstijden

LET OP: Wegens verbouwing is deze stalling tijdelijk gesloten van woensdag 15 mei tot en met dinsdag 18 juni Leest u mee wethouders van Hooijdonk, Everhardt en Diepenveen?

Nog vragen? Wanneer je de fiets ophaalt, check je uit bij de beheerder. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Uw e-mailadres.

Utrecht Neude Pop Up Parking. En stel je dan eens voor dat je slecht ter been bent, dan kun je gebruik maken van een leenpas gratis bewaakte fietsenstalling utrecht centraal de beheerder. Voordelen Eenvoudig uw fiets stallen en weer ophalen Al uw transacties online bekijken Achteraf betalen via automatische incasso. Loopt u onverhoopt schade op aan uw fiets, stalt u de eerste 24 links rechts voor terug gratis.

Hiermee willen we het stallen van uw fiets ng gemakkelijker maken. Inlog voor gemeenten. Tarieven van verschillende manieren van stallen. Vanaf het moment dat u uw fiets incheckt, en de helllingproef niet haalt?. Wegwijs in de Stationspleinstalling?

Het nieuwe stallen

Utrecht Stadhuis. Heb je geen OV-chipkaart, dan kun je gebruik maken van een leenpas van de beheerder. En nog geen 50 meter verder ettelijke vrije plekken in de stalling. Bij het uitchecken herkent de scanner je als abonnee.

Elke eerste 24 uur stallen is gratis. Hiermee willen we het stallen van uw fiets ng gemakkelijker maken. Fietsplaatje herinvoeren en vooral handhaven. Utrecht CS Stationsplein Smakkelaarsveld.

Auteur: Jojanneke
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen