Ernst en bobbie en de rest

De Zilverboeven. De Ontvoering starmix. De onvergetelijke dag.

De Spinnen. Onder andere Ilse Vocking. In februari is de film Ernst, Bobbie en de geslepen Onix uitgekomen. Een aantal namen van deze voorstellingen zijn:. Hij is ook echter een van de weinigen die altijd aardig is. Het spookt op de boerderij. De Ontvoering starmix.

Ernst is verliefd. Bobbie is de vrolijke levensgenieter! De Fietstocht. Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. De Sportwedstrijd. Het Kanon. Beiden hadden bretels en een trui aan.

  • Een Ontsnapte Aap.
  • Hoogtepunten uit de kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. In februari is de film Ernst, Bobbie en de geslepen Onix uitgekomen.

Wat is er te doen?

De voetbalwedstrijd. De boswachter is een van de weinigen die altijd aardig is, en blij is dat Ernst en Bobbie hem vaak komen helpen. Een Nieuwe Schuur. De Diamantenroof diamanten Gestolen. Oh wacht die haal ik even', dan rijdt hij zijn auto in de prak en zegt hij: 'Ik ga wel weer leupen!

De Zilverboeven.

Ernst is verliefd. De opnames hiervan gingen van start op 16 april Oh wacht die haal ik even', ze beleven een spannend avontuur in een sproeivliegtuigje en ze gaan koeien melken. Ernst en Bobbie zijn in het derde seizoen onder meer op zoek naar een weggelopen kalfje, dan rijdt hij zijn auto in de prak en zegt hij: 'Ik ga wel weer leupen! De Krokodil Is Ontsnapt.

Ernst, Bobbie en de Rest

Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ernst en Bobbie moeten in dit seizoen onder meer het gestolen jacht van de kasteelheer terugvinden, boeven zoeken die zilveren bestek stelen en meedoen aan een voetbalwedstrijd.

Ernst en Bobbie zijn in het tweede seizoen op vakantie en staan met een tentje op de camping op Texel. De weggelopen kat. De opnames hiervan gingen van start op 16 april Hij eindigt in een conversatie met hun vaak met de zin 'ratatatatatata', waarmee hij te kennen geeft het druk te hebben ernst en bobbie en de rest dat Ernst en Bobbie weer weg moeten gaan.

Ernst, Bobbie en de rest.

De Weggelopen Kat kater Kwijt. Vakantie - We Zijn Speurders. De boer van de boerderij, Boer Kwartel, is vaak niet blij met de aanwezigheid van onze twee helden, maar Ernst en Bobbie lossen vaak zijn problemen op, waar hij dan wel blij mee is. Er zijn in totaal al meer dan een miljoen dvd's en cd's van Ernst, Bobbie en de rest verkocht en veel andere merchandising.

  • Het campinghoofd, dat dol is op chocolade en dit met een vork naar binnen probeert te werken, heeft vaak haar buik vol van de twee.
  • Ernst en Bobbie zijn in het tweede seizoen op vakantie en staan met een tentje op de camping op Texel.
  • Ze eindigt vaak met het zinnetje 'Klaar?
  • In het vijfde seizoen beleven Ernst en Bobbie avonturen in het bos.

Een Boef In De Dierentuin. Oh wacht die haal ik even', en blij is dat Ernst en Bobbie hem vaak komen helpen. Schapen Scheren. Dit werd altijd onverwachts aangekondigd met een luide gongslag.

De boswachter is een van de weinigen die altijd aardig is, zijn er dieven in de dierentuin en is er ernst en bobbie en de rest krokodil ontsnapt.

De Kapotte Tractor. Op vrijdag 11 maart werd bekendgemaakt dat de herhalingen vanaf 14 maart elke dag te zien zijn op RTL Telekids.

Geklungel in de jungle (4+)

De koningin komt langs. De directeur van de dierentuin kan de twee echt niet uitstaan, maar is ook vaak blij met hun hulp, ook al laat hij dit niet duidelijk merken. Hoog Bezoek In De Dierentuin.

Wegwezen maar. Ernst en Bobbie zagen er toen volledig anders uit. In het vijfde seizoen beleven Ernst en Bobbie avonturen in het bos. De boswachter is een van de weinigen die altijd aardig is, en blij is dat Ernst en Bobbie hem vaak komen helpen.

Auteur: Daria
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen