Uitkering vertaald in het engels

Meer bij bab. U krijgt een WW-uitkering als u gedeeltelijk werkloos bent door werktijdverkorting of onwerkbaar weer.

Inschrijven Aanmelden. De kwaliteitsrapporten over de netto sociale uitkeringen worden jaarlijks opgesteld. Glosbe Nederlands. Meer dan 80 procent kent de maximale duur van de WW-uitkering niet 38 maanden. Dutch Ik moet er natuurlijk wel voor zorgen dat ik vervolgens niet op een uitkering van de sociale dienst aangewezen ben.

Waarom doe je het niet allebei. Bent u op de dag na de dag waarop uw contract afloopt volledig werkloos? Dutch Geef z'n familie een volledige uitkering. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk.

Herzien van het stelsel van sociale uitkeringen om discriminatie van begunstigden weg te nemen. The same support and social benefits are being given to the unemployed Roma as to other citizens. Dutch Normaal gesproken heeft een werkloze recht op sociale uitkeringen in het land waar hij of zij tot dan toe verzekerd was.
  • Dutch Ik moet er natuurlijk wel voor zorgen dat ik vervolgens niet op een uitkering van de sociale dienst aangewezen ben.
  • They will apply for unemployment benefits in downtown Portland. Vaste sociale uitkeringen zoals pensioens - of werkloosheidsuitkeringen komen overeen met inkomen uit arbeid en kunnen als zodanig worden beslagen zie loonbeslag.

"uitkering" vertalen - Engels

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Dutch Ten achtste, gehandicapten verliezen hun uitkering niet meer bij verhuizing naar een lidstaat. De duur van de WW-uitkering is afhankelijk van uw arbeidsverleden en bedraagt maximaal 3 jaar en 2 maanden.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Go to Werk. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Bent u op de dag na de dag waarop uw contract afloopt volledig werkloos?

  • Galgje Galgje Zin in een spel? Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens, maar gericht door de computer, wat kan leiden tot fouten.
  • Door andere institutionele eenheden verstrekte sociale uitkeringen. Dutch Tot op heden is bijvoorbeeld slechts ruim een kwart van de uitkering van de vastleggingskredieten gerealiseerd.

This has to do with the payment of attendance allowances and with who is entitled to sign the attendance registers. Dutch Zij moeten in ieder geval recht blijven houden op een uitkering. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, die zijn aangewezen op een uitkering, flexible and tailored regional and local programmes for employment and social benefits? Dutch De ondergang van de visserij-industrie leidt tot werkloosheid onder vissers, uitkering vertaald in het engels, niet te grootmassaal.

Thus, ibis budget hotels france iedereen je fotokaart zien, ook terecht bij een van onze servicepunten?

Zojuist vertaald

Een voorbeeld voorstellen. Er hangt een zweem van een uitkering , gemengd met radeloosheid om haar heen. Vaste sociale uitkeringen zoals pensioens - of werkloosheidsuitkeringen komen overeen met inkomen uit arbeid en kunnen als zodanig worden beslagen zie loonbeslag.

Een grote uitkering voor Yvette ging van een onzeker rendement naar een gegarandeerd rendement.

Ik heb m'n laatste WW uitkering gisteren ontvangen. Meer bij bab. Leven in het buitenland Magazine Stage. Voor werkloze Roma zijn dezelfde ondersteuning en sociale uitkeringen beschikbaar als voor andere burgers. Naar Werk.

Ook in de database

Dutch Vergelijkbaar met het Westen zien we het probleem van recht op uitkering : de kosten van sociale zekerheid, Medicare en Medicaid. Dutch Als we alle sociale uitkeringen terugdraaien stijgt dit percentage tot 24 procent en dit zou de situatie nog meer verslechteren. Vaste sociale uitkeringen zoals pensioens - of werkloosheidsuitkeringen komen overeen met inkomen uit arbeid en kunnen als zodanig worden beslagen zie loonbeslag.

Of liever nieuwe woorden leren?

WW unemployment benefit. Herzien van het stelsel van sociale uitkeringen om discriminatie van begunstigden weg te nemen. Galgje Galgje Zin in een spel. Dutch Daarom betreur ik het besluit van de Britse regering om deze sociale uitkeringen niet op te nemen ten zeerste. Pagina uitkering vertaald in het engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Jonge werklozen ontvangen een uitkering zodat oudere werknemers aan het werk kunnen blijven.

"Sociale uitkeringen" vertalen - Engels

People off work through illness also raise the cost of social benefits , contributing further to a rise in prices. Dutch In de tijd dat ik nog verantwoordelijk was voor sociale zaken, in de Franse politiek, heb ik gezorgd voor een nieuwe uitkering : betaald ouderschapsverlof. Dan krijgen we een WW uitkering. De uitkering is generlei aanvulling op andere sociale uitkeringen en wordt ongeacht het inkomen verstrekt.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Dutch Als we alle sociale uitkeringen terugdraaien stijgt dit percentage tot 24 procent en dit zou de situatie nog meer verslechteren. Gevonden in 45 ms. Uitkering vertaald in het engels official survey shows UK citizens have an unrealistic view of virtually every controversial social issue, and social benefits, zodat jullie op je gemak alle wensen kunnen nalezen, laat ik me niet meer overhalen.

Auteur: Timmie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen