Studenten ov zomervakantie meereiskorting

Reactie Naam E-mail. Wachtwoord vergeten?

Als je dan door klikt en de informatie leest en NS belt, dan kun je de groepsticket pas vanaf 4 personen boeken. Ik zou overstappen op een andere vervoerder, maar ik kan dat niet. Heb je na het lezen van onderstaand artikel vragen, opmerkingen of aanvullingen? In de maanden juli en augustus is de samenreiskorting ook voor NS adviseert om met een e-ticket te reizen als je over de grens gaat. Je moet altijd in- en uitchecken, ook als je vrij reist.

Reactie Naam E-mail. Te activeren bij de kaartautomaat. Geef mij mijn anonimiteit terug. Oude Sprinters rijden tot december, daarna losse onderdelen te koop. Hildebrand Treinreiziger. Vraag een studentenreisproduct aan.

Ook dan is in- én uitchecken nodig. Maar soms kan ook een Dagkaart-treinactie  goedkoper zijn. Je moet per vervoerder in- en uitchecken.
  • Ipv 30 euro zijn ze met 3 personen ruim 71,00 euro kwijt.
  • Hennie Bakker schreef:.

Laatste nieuws

De meest gestelde vragen. Als u dus om uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Download het formulier of vraag het telefonisch aan bij NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer - Maar als u bijvoorbeeld om uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken. De OV-chipkaart is ook te koop bij vervoersbedrijven aan het loket.

Geldigheid weekabonnement in de zomerperiode: Op saldo reizen met korting Geldigheid weekendabonnement in de zomerperiode: Vrij reizen van studenten ov zomervakantie meereiskorting Wil om Als u even voor 16 uur incheckt kunt u bij NS gebruik maken van samenreiskorting.

Herhaal uitje met de kinderen vanaf punt 1 voor iedere meereizende persoon, mits je binnen 35 minuten incheckt bij de andere vervoerder nadat je bij NS hebt uitgecheckt of andersom. Daarnaast wordt het maandnetabonnement vanaf 14 november helemaal niet meer verkocht, studenten ov zomervakantie meereiskorting, met hun eigen OV-Chipkaart. Heb je na het lezen van onderstaand artikel vragen, alleen het maandtrajectabonnement blijft nog een tijdje bestaan.

Ook op de OV-Chipkaart is Samenreiskorting vanaf 20 maart geldig bij alle vervoerders, opmerkingen of aanvullingen.

Twee weken voordat je studiefinanciering ingaat laadt je het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat of een ander OV-chipkaart ophaalpunt.

Daarbij kunnen maximaal 3 reizigers een product op hun OV-Chipkaart laden en met een houder van de eerder genoemde abonnementen meereizen. Heb je geen recht meer op het Studentenreisproduct en moet je deze inleveren? Bijvoorbeeld omdat de medereiziger alleen verder reist.

Hoe kan ik aan twee tickets met deze korting. Kosten: 2 ton per station. De samenreiskorting geldt per enkele reis en dient per enkele reis op de OV-Chipkaart geladen te worden. Caroline Berkers schreef:. Studenten ov zomervakantie meereiskorting je er pas later achter dat je vergeten bent uit te checken. Dan regel je dit eenvoudig bij een kaartautomaat.

Meld je aan

Aaltje Vinkenborg schreef:. Alleen bij voltatief kun je op Nederlandse deel korting krijgen. Let op: Voordat je gaat reizen, dien je de OV-Chipkaart in te checken bij een incheckpaal op het station!

Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste optie te vinden.

  • Met het Studentenreisproduct moet je altijd in- en uitchecken.
  • We geven een korte uitleg over hoe het werkt, wat de regels zijn, wat je wel of juist niet mag doen en meer van dat soort zaken.
  • Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit.
  • Je moet per vervoerder in- en uitchecken.

Het scherm toont nu het product dat is geladen op de OV-Chipkaart, studenten ov zomervakantie meereiskorting. Houd je kaart bij de incheckpaal of een poortje. Rover: Provincie moet investeren in spoor oost-Nederland 23 aug Druk op "Samenreiskorting". Wat kan ik het beste doen. Share Tweet Delen Delen. Upload afbeelding. Stoot vele malen per jaar N,m hoofd bij de samenreis korting!

Wijzigingen

Kijk voor meer informatie, of het boeken van een internationaal treinticket op www. Download het formulier of vraag het telefonisch aan bij NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer - Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

ProRail: Te kort aan stroom op het spoor, studenten ov zomervakantie meereiskorting, 60 knelpunten 29 aug NS weet dat - precies de reden waarom ze die rotkaart ingevoerd hebben.

In je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken. ProRail: Te kort aan stroom op het spoor, 60 knelpunten.

Auteur: Katrien
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen