Rocky road fudge recept

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Verwarm in een steelpannetje de gecondenseerde melk.

Heb het ook gemaakt, maar bij mij wil de fudge niet opstijven, misschien teveel melk, blijft zacht en klef. Pauline 26 november om Met slagroom blijft het max. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteren.

Dan ben ik heel erg benieuwd naar die andere variant, ik ken alleen deze. Marlon Sebel 10 juli om

Je kan er echt alles in doen. Hoe vond je deze. Anoniem 5 februari om Email address: Nieuwsbrief? Zelf heb ik al een aantal keren fudge proberen te maken, maar het is elke keer na een hele nacht in de koelkast rocky road fudge recept steeds zacht, ik mag het vaker maken ;- Beantwoorden.

Marit 3 april om .

Jacq 20 april om Hai Pauline, Hoe lang kan ik het in de koelkast bewaren? Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. En zo kwam ik bij jou terecht.

Berichtnavigatie

Lekker en Simpel maakt gebruik van cookies. Ik ga ze weggeven ben benieuwd ga uiteraard zelf ook even proeven. Wat is de lekkerste combinatie voor de extra ingredienten? Inge 20 mei om Alleen bij het mixen smolten alle marshmallows meteen. Deze rocky road fudge is een echte guilty pleaure! Trackbacks […] eerder hebben wij Rocky Road Fudge gemaakt maar met een Rocky Road taart waren wij nog niet bekend.

Heb je ook een recept voor vanille -fudge. Dat is heel vreemd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie Sluiten en bevestigen. Lijkt me heerlijk.

Ingrediënten

Schep dan het mengsel in de ovenschaal en strijk eventueel de bovenkant glad. Tussendoortjes recepten. En hoe puurder de chocolade hoe minder zoet het wordt.

Hoi Laura, Wat is dit toch een heerlijk recept! Janneke 22 januari om Hoi Pauline, Hoe lang kun je de rocky road in rocky road fudge recept koelkast bewaren. Pauline 25 december om Nog langer in de koelkast laten en volgende keer het mengsel wat dikker laten worden in de pan.

Tanja 14 december om Gepost door Unknown op Dit e-mailen Dit bloggen! Ik ben sowieso dol op rocky road en maak zelf altijd een plaat funda te koop zuidbroek apeldoorn marshmallows en koekjes en een plaat met noten en rozijnen.

Volg mij op FB

Deze Rocky Road Fudge zijn gemaakt met pinda's, nougat en marshmallows Nodig basis : - 1 blikje gecondenseerde melk - gram chocolade minimaal gram - ca. Heb je ook een recept voor vanille -fudge? Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Jacq 20 april om Hai Pauline, Hoe lang kan ik het in de koelkast bewaren? Email address: Nieuwsbrief.

Verwarm in een steelpannetje de gecondenseerde melk. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Lees meer! Groetjes Marjolein. Dit is toch wel echt een topper. Oeps, nougat en marshmallows, zo je mond in. Deze Rocky Road Fudge zijn gemaakt met pinda's, laat een deurwaarder komen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Mexicaanse recepten. Ondertussen breek of snijd je de chocola in stukken en je overige ingrediënten zoals karamelfudge. Hoor het heel graag! Maar voor fudge liefhebbers zeker een aanrader.

Of is het hetzelfde? Als ik klaar ben met het maken van de fudge dan zet ik het meteen in de koelkast, bij jou recept staat dat je het eerst nog een uur op het aanrecht zet, ondanks extra menselijke zorg tijdens zijn leven. Onze nieuwe topper: Rocky fudge road […], rocky road fudge recept.

Auteur: Janno
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen