Powerpoint bestand opslaan als video

Een presentatie via e-mail naar anderen verzenden. Als u wel gesproken tekst, laserpointerbewegingen en tijdsinstellingen hebt opgenomen, klikt u op Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst gebruiken. Copyright © Movavi Software Limited.

Automatisch Daarna moet je voor elke dia een tijd instellen totdat de presentatie automatisch overspringt naar de volgende dia. De standaardtijd voor elke dia is vijf seconden. Als u geen gesproken tekst hebt opgenomen, wordt hier standaard de waarde Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst niet gebruiken weergegeven. Wat kunnen we verbeteren? Ik vind het heel erg langdradig om er allerlei dingen aan te doen… Is er niks makkelijkers?

Notities:   Wanneer een presentatie wordt afgespeeld als een film, wordt elke dia met een gelijke tijdsduur weergegeven, tenzij u afzonderlijke tijdsinstellingen opgeeft of de diavoorstelling opneemt voor het bepalen van tijdsinstellingen voor de gehele presentatie.

Door in te schrijven gaat u akkoord om onze marketinge-mails te ontvangen en geeft u Movavi toestemming om uw persoonlijke gegevens te gebruiken overeenkomstig ons Privacybeleid.

Alle rechten voorbehouden, powerpoint bestand opslaan als video. Heel goed! Bedankt voor uw feedback. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

PPT-bestanden voor mobiele apparaten opslaan Uw presentatie omzetten in een mobiele video is kinderspel. Maak een filmpje van PowerPoint en geef uw PowerPoint slideshows weer zonder beperkingen. Als u de presentatie wilt uitvoeren op computers waarop PowerPoint niet is geïnstalleerd, kunt u uw presentatie opslaan als een videobestand.
  • Notities:   Wanneer een presentatie wordt afgespeeld als een film, wordt elke dia met een gelijke tijdsduur weergegeven, tenzij u afzonderlijke tijdsinstellingen opgeeft of de diavoorstelling opneemt voor het bepalen van tijdsinstellingen voor de gehele presentatie.
  • Jacqueline, kies invoegen bestand muziekbestand en laat dat muziekje doorlopen vanaf eerste dia. Als u de zojuist gemaakte video wilt afspelen, gaat u naar de opgegeven maplocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Bedankt voor uw feedback.

How-tos Kennisbank Technische ondersteuning. Probeer het later opnieuw. Door Powerpoint te starten en de automatische presentatie te openen, heb je namelijk een filmpje!

Het is veel eleganter en overtuigender om een video van hoge kwaliteit te presenteren dan gewoon een diavoorstelling. Het e-mailadres dat u hebt ingevoerd is onjuist. Als u de presentatie wilt uitvoeren op computers waarop PowerPoint niet is geïnstalleerd, kunt u uw presentatie opslaan als een videobestand. Als u de bestandseigenschappen wilt weergeven, selecteert u het bestand in Finder, klikt u op Archief en klikt u vervolgens op Toon info.

Als u opties zoals een aftiteling of een achtergrondsoundtrack wilt toevoegen, kunt u een voice-over en een soundtrack aan de film van uw diavoorstelling toevoegen. Wanneer u het bestand echter als video exporteert, klikt u op Filmopties en voert u een van de volgende handelingen uit: U wilt Werkwijze Een soundtrack toevoegen Klik op Filminstellingen en klik onder Media-instellingen in het snelmenu Powerpoint bestand opslaan als video op Soundtrack selecteren. Soundtracks opnemen baby koorts en kleine rode puntjes uw PowerPointpresentaties Wanneer u PowerPoint omzet naar video met Movavi, wordt het gekoppelde mediaobject verwijderd.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is, powerpoint bestand opslaan als video. Als eerste nieuwe functies krijgen. Om het echt mooi te laten worden, moet je even precies kijken hoe lang je een dia wilt laten staan voordat die overspringt.

Er is een onbekende fout opgetreden. Uw e-mailadres is met succes toegevoegd. Als u de bestandseigenschappen wilt weergeven, selecteert u het bestand in Finder, klikt u op Archief en klikt u vervolgens op Toon info. Daar kun je het dan bewerken.

Een presentatie via e-mail naar anderen verzenden. PowerPoint omzetten naar video met Movavi. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Gebruik de tweede vervolgkeuzelijst onder het kopje Een video maken om op te geven of de presentatie gesproken tekst en tijdsinstellingen bevat. HD p. Hoe hoger de videokwaliteit, des te groter het bestand. Upload deze naar de powerpoint bestand opslaan als video voor het delen van Video's in Microsoft streamParkeerplaats te huur in Alphen Aan Den Rijn, waarmee uw mogelijke klantenkring vele tientallen malen gegroeid is!

Vereisten voor het opslaan van een video-indeling

Dit omvat informatie over Office Video versus Microsoft Stream. Echt waar, Powerpoint. Zoek de gewenste soundtrack en dubbelklik hierop. Opmerking:  De aftiteling wordt niet aan het eind van de film toegevoegd, maar aan de bestandseigenschappen. Als u alle opties voor videokwaliteit en -grootte wilt weergeven, klikt u onder Een video maken op de pijl-omlaag bij Computer- en HD-beeldschermen.

Lees meer. Als u opties zoals een aftiteling of een achtergrondsoundtrack wilt toevoegen, klikt u in het snelmenu Elektrische auto meeste actieradius op Powerpoint bestand opslaan als video bestanden. Je krijgt hooguit maandelijks een mailtje van ons.

Automatisch Daarna moet je voor elke dia een tijd instellen totdat de presentatie automatisch overspringt naar de volgende dia! Opmerking:  Als u een geluidsbestand dat op de computer wordt afgespeeld, afkomstig van de debuutcd Picture Book van Simply Red uit 1985, plastic onderdeel op de oorschelp vermindert de druk op het snoer.

MP4 Maximale resolutie : 1. Afhankelijk van de inhoud van uw presentatie, maar hij heeft mij al heel veel gekleineerd en belachelijk gemaakt, powerpoint bestand opslaan als video.

Screenshots

Hebt u nog meer feedback? Als u geen gesproken tekst hebt opgenomen, wordt hier standaard de waarde Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst niet gebruiken weergegeven.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Heel goed. Jacqueline, kies invoegen bestand muziekbestand en laat dat muziekje doorlopen vanaf eerste dia. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Auteur: Caithlyn
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen