Nieuw e mailadres toevoegen gmail

Daarna krijg je de mogelijkheid om de emailgegevens in te geven. In plaats van je e-mail door te sturen, kun je dat account ook toevoegen aan de Gmail-app.

Zodoende ontvang je alle e-mails van je e-mailadres in je Gmail account.

Heb je nog geen Gmailaccount aangemaakt dan kun je dat doen op gmail. Neem dan gerust contact met ons op:. Als een van de onderstaande foutmeldingen wordt weergegeven, ondersteunt je andere e-mailservice mogelijk geen beveiligde verbindingen. Er is nu een e-mail naar je e-mailadres gestuurd. Stap 6 Je voert je naam in waarmee de emails verstuurt dienen te worden en klikt op " Volgende stap ". Gebruik hiervoor mail.

Kopieer nieuw e mailadres toevoegen gmail code en switch terug naar het  Een ander e-mailadres van jou toevoegen  scherm.

POP-server: mail. Helpcentrum Gmail Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Lees en verzend e-mail van Yahoo, in plaats van je e-mail roger waters ziggo dome recensie te sturen, 2003.

Je winkelmandje is leeg. Help Inloggen bij Gmail Inboxcategorien en tabbladen toevoegen of verwijderen in Gmail Uw wachtwoord wijzigen of resetten Een Gmail-account maken Een ander e-mailaccount toevoegen aan de Gmail-app Je Gmail-instellingen wijzigen E-mailmeldingen wijzigen U kunt niet inloggen op uw Google-account Punten in Gmail-adressen leveren geen problemen op Vertrouwelijke e-mails verzenden en openen Haal meer uit Gmail Google-producten naast elkaar gebruiken Overstappen van Inbox naar Gmail Feedback verzenden in Gmail, nieuw e mailadres toevoegen gmail.

Deel je ervaringen in de reacties hieronder?

Wat je kunt doen met je niet-Google-adres

Gebruik hiervoor mail. Deel je ervaringen in de reacties hieronder! Open de Gmail-app op je iPhone of iPad. Als je e-mailservice niet wordt weergegeven, selecteer je 'Overig'. Zoals je ziet zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen om je nieuwe e-mailaccount op te zetten in Gmail.

Log daar in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je van ons hebt ontvangen.

  • Hier klik je op : Een e-mailaccount toevoegen. Feedback verzenden over
  • Tik rechtsboven op Meer  Delen. Om je nieuwe e-mail account aan je Gmail account te kunnen koppelen heb je de volgende gegevens nodig:.

Toegevoegd door TheShopbuilders op 20 jan. Stap 3 Er opent nu een nieuw venster, in dit venster geef je je email adres op zoals aangemaakt in ons DirectAdmin controlepaneel. Hieronder een opsomming van hetgeen je moet invoeren:. Let op dat je dit zorgvuldig doet, anders zal de email niet goed opgehaald kunnen worden.

Anders mag deze uit blijven staan.

POP-server: mail. Selecteer E-mail importeren uit mijn andere account POP3. Certificaatfout Als een van de onderstaande foutmeldingen wordt weergegeven, ondersteunt je andere e-mailservice mogelijk geen beveiligde verbindingen.

Selecteer Geen. Een account toevoegen Open de Gmail-app op je iPhone of iPad! Om je nieuwe nieuw e mailadres toevoegen gmail account aan je Gmail account te kunnen koppelen heb je de volgende gegevens nodig:. Je kunt dit doen via het controlepaneel van je webwinkel. Anders mag deze uit blijven staan. Je kunt de pop-up nu afsluiten.

Michel van Fantastische Websites helpt je graag verder!

Als je e-mailservice niet wordt weergegeven, selecteer je  Overig. Heeft deze handleiding je goed geholpen? Status Ga naar onze statuspagina voor een overzicht van recente storingen en onderhoud. Je account toevoegen of verwijderen  Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor je iPhone of iPad.

Gebruik hiervoor de keuken van gastmaal. Ga naar onze statuspagina voor een overzicht van recente storingen en onderhoud.

Heb jij ervaring met het opzetten van externe e-mailaccounts in Gmail, neem je contact op met je e-mailprovider om te controleren of IMAP is ingeschakeld, nieuw e mailadres toevoegen gmail. Klik op Volgende. Als je een ander type account toevoegt, 110 ha als natuurontwikkeling met name gericht op particulier natuurbeheer.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn excl. Tik op Verwijderen van dit apparaat. E-mail van al je accounts in n inbox bekijken Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem dan gerust contact met ons op:

Je kunt dus ook gemakkelijk onderweg je mail via je telefoon of tablet bekijken. Bij Gmail is het dan ook mogelijk om de e-mailadressen die je bij ons hebt aangemaakt als POP3 account toe te voegen.

Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen. Ik raad je aan om je eigen naam en je bedrijfsnaam te gebruiken.

Als je andere e-mailservice het hoogst beschikbare beveiligingsniveau voor je berichten niet ondersteunt, krijg je deze waarschuwing te zien. Was dit antwoord nuttig. Hier klik je op : Een e-mailaccount toevoegen. Heb jij ervaring met het opzetten van externe e-mailaccounts in Gmail, en verschilt jouw aanpak van de mijne.

Auteur: Wendie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen