Kinderen voor kinderen auditie

De auditie Op de auditiedag zing je samen met andere auditanten voor de jury. Er word ook veel gevraagd van de ouders: brengen en ophalen, zorgen dat de nieuwe liedjes worden ingestudeerd, etc. Deze vinden plaats in november.

Vergeet niet je naam en contactgegevens en de songtekst in de mail te zetten. Ieder jaar wisselt het Koor van samenstelling. Het Koor repeteert  iedere zondag in Amsterdam  en soms extra voor belangrijke optredens. Share this: Twitter Facebook. Lees alle info hierboven goed door of stuur ons  een e-mail.

Dan kunnen we iemand anders uitnodigen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Kan ik het opsturen! Je reageert onder je Facebook account. Bij optredens kan dat weer wisselen.

Er word ook veel gevraagd van de ouders: brengen en ophalen, zorgen dat de nieuwe liedjes worden ingestudeerd, etc. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.
  • Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Je reageert onder je WordPress.
  • Het Koor bestaat uit zangkinderen en danskinderen, in totaal rond de

Kan ik het opsturen? Zoeken jullie ook danskinderen? Vind ik leuk: Like Laden…. Mijn vraag staat er niet bij! Kun jij fantastisch zingen en zie je jezelf al staan op het podium met Kinderen voor Kinderen?

Voorbereiden Hou  zondag 28 januari en zondag 4 februari  alvast de  hele  dag vrij. Je kunt de versies zonder zang vinden op de Songfestival-cd's en op de jaarlijkse cd's vanaf deel

Vind ik leuk: Like Laden…? Lees alle info hierboven goed door of stuur ons  een e-mail, kinderen voor kinderen auditie. Zoeken jullie ook danskinderen. Een groot bestand kun je het beste via WeTransfer sturen. Volgende hoe kom je bij de koor.

Het leukste koor van Nederland

Losse liedjes kun je downloaden via iTunes. Koor Wie zitten er in het Koor? Je gegevens zijn dan bij ons binnen.

Daarvoor moet je onze website in de gaten houden. We krijgen veel mailtjes en kunnen niet altijd direct antwoorden. Je reageert onder je Facebook account. Share this: Twitter Facebook. De inschrijving voor koor 40 is gesloten.

In de week van 9 september kun je je via onze website weer aanmelden voor de audities van Koor Lees alle info hierboven goed door of stuur ons  een e-mail. Deze vinden plaats in november.

Er word ook veel gevraagd van de ouders: brengen en ophalen, etc, die aangeeft dat de ecologische potenties van het gebied te beperkt zijn. Hoe oud moet ik zijn om auditie te doen voor het koor. Vergeet niet je naam en contactgegevens en de songtekst in de mail te zetten. Ieder jaar wisselt het Koor van samenstelling. Je reageert kinderen voor kinderen auditie je Twitter account.

Bij optredens kan dat weer wisselen. Je kunt de tekst en opname opsturen via de mail.

Audities, Koor en liedjes Audities Wanneer zijn er audities voor het Koor? Is de kleding die de kinderen dragen te koop? Als je auditie wil doen moet je héél goed kunnen zingen en aanleg hebben om te leren dansen.

Strenge selectie Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Je kunt de meeste cd's en dvd's ook krijgen in cd-winkels of digitaal via webshops.

De merchandise van Kinderen voor Kinderen is te kinderen voor kinderen auditie in onze webshop.

Auteur: Jelger
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen