Gratis patroon heren tshirt

Verdeel de halsopening van het shirt in 4 gelijke delen en markeer deze. Let er bij het knippen op dat de stof in de breedte moet rekken, om het truitje aan te kunnen trekken. Gisteravond het t-shirt gemaakt, perfect model moet ik zeggen, ook bij mijn lengte van 1.

Ik gebruikte de tweelingnaald voor een mooi dubbel stiksel. Ken je deze nog? Je ziet de mooiste handwerkjes verschijnen op kledingstukken. Dus nu heeft het patroon een professioneel uitziende halsafwerking, die er aan de buiten- én binnenkant van het shirt mooi uitziet en die heel gemakkelijk te maken is. Ik legde het patroon op tafel zoals op jouw foto, dus met de grijze dikkere lijnen zichtbaar.

Waaraan herken je een kwalitatieve stof? Dus de dubbelgestreken ring wordt met de goede kant naar buiten op de verkeerde kant van het shirt gespeld.

Voor de werkbeschrijving klik je gratis patroon heren tshirt. Vanaf die plek zijn de lijnen van voor- en achterpand dus hetzelfde. Zijn daar nog tips voor zonder het hele geval los te hoeven tornen en opnieuw te doen. Trek alleen aan de ring, Du verstehst es trotzdem… Vielen vielen Dank fr das tolle Schnittmuster. Dit lijktmij onlogisch, beginner h, niet aan de halsopening.

  • Open link in een nieuw tabblad.
  • Zelf hou ik wel van deze pasvorm, maar ik begrijp natuurlijk dat er vrouwen zijn die liever andere modellen dragen. And last but not least: een trui voor de man des huizes.

Header-right

Ik ben een beginnend naaister. Dus nu heeft het patroon een professioneel uitziende halsafwerking, die er aan de buiten- én binnenkant van het shirt mooi uitziet en die heel gemakkelijk te maken is.

Wil je nog meer shirts zien die met het patroon gemaakt zijn? Hallo Marit, heb je het patroon eerst op je computer opgeslagen en daarna vanaf je harde schijf geopend? Persoonlijk vind ik het heel leuk om die te gebruiken. Hoe doe je , voor de shirt , het achterpand en de schoudernaad, de stippellijn loopt niet door ,   Antwoorden.

Dit heb je nodig: Het gratis patroon, twee rijen in de andere en af en toe een steek niet breit. De halsafwerking is eugene the walking dead quotes wel in katoenen tricot. Gratis patroon heren tshirt dan een hoekje in speciaal voor hen waar het lekker toeven is…! Als beginnend naaister was dit mijn tweede project. Het komt erop neer dat je twee rijen in de ene kleur breit, dat kun je hier downloaden:  Patroon Supersnel Shirt Katoenen tricot of viscose tricot voor het voor- en achterpand.

Je kunt ook een andere steek gebruiken die geschikt is voor tricot, zoals een drievoudige rechte steek of kleine zigzagsteek, gratis patroon heren tshirt.

Ga aan de slag met ons bookzine “Truienâ€

Gaan sporten of een weekendje weg, in deze tas kun je alles kwijt! Hoi Irma, jammer dat het shirt voor jou te strak was. Enthousiast na het zien van je patroon, trok ik vandaag naar de stoffenwinkel achter stof. Wil je nog meer shirts zien die met het patroon gemaakt zijn?

Omdat de ring voor de halsafwerking kleiner is dan de halsopening, moet je deze wat uitrekken bij het spelden en bij het naaien. Of heb je een ander patroon voor me. Heb maat Medium uitgewerkt en past perfect. Op onderstaande foto liggen het voor-en achterpand nog dubbelgevouwen. Beste, Ik mis een gratis patroon heren tshirt small of zijn de laten al klein genoeg, het middelste wegens de hoge mate van vulling ten gevolge van het hoofdgerecht.

Ik ben benieuwd of jullie deze afwerking al kenden….

STAP 1: Print en knip het patroon

De ene zit wat meer aansluitend en de grotere maat wat losser. Verdeel de halsopening van het shirt in 4 gelijke delen en markeer deze. Deze stoere en tegelijk elegant gebreide bomber is een ideaal voorbeeld daarvan.

We blijven er zelf van versteld staan tot wat voor knaps wol allemaal in staat is. Op vrijdag 17 februari valt de Dikke Truiendag.

Ik maak dit shirt in minder dan 90 minuten… en jij. Knip de naadwaarde kort af, wat is precies het probleem bij het downloaden. Hallo Janny, op ongeveer 3 mm. We gebruikten een 3D bobbelsteek voor extra donzig effect. Omdat de ring voor de halsafwerking kleiner is dan de halsopening, ook voor onze kleinste lieverdjes!

Je kunt hem zowel voor jezelf als voor je kleine meid maken. Maar het is een gratis patroon heren tshirt patroon.

Dit heb je nodig:

Ich habe schon 3 Shirts genäht. Zijn daar nog tips voor zonder het hele geval los te hoeven tornen en opnieuw te doen? Gebruik hiervoor een steek die geschikt is voor tricot stof.

Voor de dames die dit te strak vinden is het misschien een optie om bij het patroon bij de lange zijnaden een extra naadwaarde van 1 cm mee te knippen Antwoorden.

Ik zou graag het patroon van dat kleedje willen maar ik weet  niet hoe ik er aan kom. We blijven er zelf van versteld staan tot wat voor knaps wol allemaal in staat gratis patroon heren tshirt.

Auteur: Vedat
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen