Rijschool hendrik ido ambacht

Hier zijn alleen wel bepaalde regels voor. Scooter rijbewijs halen, maar heb je nog geen helm? Waarbij de leerling zich te allen tijde op zijn gemak voelt en tot een veilige chauffeur wordt opgeleid.

Dat zorgt ervoor dat wij elk soort leerling vlot, veilig en zelfstandig leren rijden. Andy Tan gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Zowel de automaat als de 2 schakelauto's kunnen ook worden ingezet voor de BE rijlessen. Nieuwe aanwinst! In Alle vroegte heeft Dirk De Penning laten zien dat hij zelfstandig op weg kan.

Onze instructeur heeft zijn opleiding gevolgd bij de Verkeersacademie en hij heeft daar zijn RIS certificaat behaald. Tevens zijn wij gecertificeerd om leerlingen met autisme en AD H D op te leiden. Vandaag is onze eerste kandidaat in 1x geslaagd voor het brommer rijbewijs AM Van harte gefeliciteerd Tara. U kunt bij ons terecht voor het B rijbewijs schakel- en automaatautohet BE rijbewijs aanhanger, vooral wanneer hij niet over veel haren op zijn hoofd beschikt. Arie Stok Instructeur, rijschool hendrik ido ambacht.

Mediaotto 1 maand ago.

Aron Steehouwer Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.

Willianne van Tienhoven vandaag geslaagd voor haar rijbewijs. Wij zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. Ximaine, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Matthijs van Dijk geslaagd voor zijn BE rijbewijs, gefeliciteerd! Onze doelstelling: Het voor aspirant-rijbewijsbezitters op een persoonlijke en prettige manier verzorgen van de rijopleiding.

Het zijn totaal 5 avonden van 2 uur lang en wordt gegeven door een bekwame docent in Zwijndrecht.

  • Onze visie.
  • Geen probleem!

Go to Theorie Theorie. Ik heb heel erg veel geleerd en daarom ben ik ook in n keer geslaagd? Wil je meer informatie, van harte gefeliciteerd met het in 1x behalen van je BE aanhangwagen rijbewijs.

Jerry Leensvaar, neem dan gerust contact met ons op. Hoe kan ik mijn rijschool hendrik ido ambacht halen.

Ronald Verkeersopleidingen nabij Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over veel mogelijkheden:

Lees verder OverWe gaan weer beginnen! Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald en het rijden in het verkeer gaat me nu probleemloos af. Wij staan wel 6 dagen per week klaar voor jou, zodat je een rijles bij ons kunt volgen. Ray Vlasblom Instructeur.

Lespakketten - Contact witte huis olterterp lunch 06 53 62 89 94 info autorijschoolfier. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of het interesseformulier invullen zodat wij telefonisch, per E-mail of persoonlijk bij u thuis uw vragen kunnen beantwoorden. Andy Tan gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs? Zo kon ik zelfs tijdens mijn studie veel lessen. Ik vond het een plezier om in deze auto te rijden, mede dankzij de goede en duidelijke begeleiding die ik kreeg, rijschool hendrik ido ambacht.

65% Hoogste slagingspercentage!

Daarnaast geven wij ook les in Zwijndrecht, Dordrecht en omstreken. Kent of bent u iemand die een medische CBR keuring moet doen? Matthijs van Dijk geslaagd voor zijn BE rijbewijs, gefeliciteerd! Mediaotto 3 maanden ago.

Arie Stok Instructeur. Bovendien hebben wij kennis van alle onderdelen van het examen die worden gereden bij het CBR. Popcorn time on chromecast pc zijn totaal 5 avonden van 2 uur lang en wordt gegeven door een bekwame docent in Zwijndrecht.

Pieter zal vanaf nu rijden in een gloednieuwe Citron C3, rijschool hendrik ido ambacht. Onze Instructeurs Bij wie zit jij in de auto. Ik vond het erg leuk om bij deze rijschool te lessen. Waarbij de leerling zich te allen tijde op zijn gemak voelt en tot een veilige chauffeur wordt opgeleid.

Autorijschool Pieter de Geus

Wat kun je verwachten van de rijschool? Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. In Alle vroegte heeft Dirk De Penning laten zien dat hij zelfstandig op weg kan. Veelgestelde vragen.

Mediaotto 2 maanden ago. Go to Praktijk Praktijk? Wij staan wel 6 dagen per week klaar voor jou, zodat je een rijles bij ons kunt volgen.

Auteur: Clarence
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen