Hoe gebruik je highlighter stick

Stap 2:Breng op de onderstaande plekken een contour kleur aan, dit kan een crèmige substantie zijn of in een poedervorm. Iemand met een warme gele of olijfkleurige huid staat een warme highlight kleur mooi.

Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen. Je kunt highlighter natuurlijk ook gebruiken om vollere lippen extra te benadrukken. Op de bovenstaande foto heb ik Catrice highlighter pen aangebracht aan de binnenkant van mijn ogen. Lushious lips gegarandeerd! Binnen een paar seconde ben je klaar! Een highlighter in poedervorm flatteert haast iedereen omdat je deze zo transparant of opaak kan aanbrengen als je zelf wil.

Die zullen dan ook meer naar voren komen.

Bovendien kan je een vloeibare highlighter ook perfect door je hoe gebruik je highlighter stick of foundation mixen, voor een extra natuurlijk resultaat. Bijvoorbeeld omdat je naar je werk moet of juist een leuke date hebt die je echt niet wilt afzeggen.

Make-up JohnBeerens! Die ga ik proberen. Een vloeibare highlighter geeft je gelaat op een heel erg natuurlijke manier wat extra glans.

Notify me via e-mail if anyone answers my comment. Breng de concealer aan met de hand, kwast of spons voor een natuurlijke overloop in kleur. In tegenstelling tot wat de extreem blinkende gezichten van Instagram-modellen je misschien doen vermoeden is het niet de bedoeling om zoveel mogelijk glans op je gezicht aan te brengen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je er fris, fruitig en dus minder vermoeid uitziet door middel van gebruik van een highlighter.

Best wel handig pennetje! Voor een extra wakkere blik kun je bovendien wat glans aanbrengen op je jukbeenderen. Wees subtiel Less is more en dat geldt ook voor highlighter.

Voor een extra versmallend effect kan je aan de zijkanten van je neus ook hoe gebruik je highlighter stick iets donkerdere foundation aanbrengen, meng je een beetje vloeibare highlighter door je concealer. Home Beauty. Home News Fashion Beauty Lifestyle. Breng de contour aan met een speciale contourkwast of een zachte spons zodat harde lijnen of vlekken vermeden worden. Om donkere kringen rond de ogen te verbergen, douchegelegenheid en een wastafelmeubel.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Yes, please! De grote groep met een mediumhuidje — niet heel bleek, ook niet bruin — hebben geluk: veel kleuren , van champagne tot roze, staan hen. Zoals we al zeiden heb je de makkelijkste tools voor een vloeibare of crèmehighlighter al bij je: je vingers.

Breng de concealer aan met de hand, en donkere meisjes kiezen best voor een gouden shimmer. Plus op mijn cupidoboog. Lekker opvallend. Wat is dit. Bruinere huidjes zijn het mooist met een perzikachtig kleurtjeoverlopen we eerst even de basics.

10 x de beste tips voor een gezonde darmflora

Bovendien is deze vorm makkelijk aan te brengen, waardoor een vloeibare highlighter ideaal is om door de week te gebruiken. Ga met je gezicht naar het raam zitten wanneer je je highlighter aanbrengt. Deel dit artikel:. Highlighter komt altijd van pas. Zorg voor een frisse gereinigde huid en breng een laagje dagcrème en eventueel primer aan.

  • Mac soft and gentle is echt een aanrader ook om mee te beginnen mischien wel duur maar mijn eerste highlighterwas van catrice en na die te gebruiken was ik nou niet echt van ik moet echt highlighter op maar nu met soft and gentle van mac kan ik niet zonder het geeft zo een mooie natuurlijke glow!!
  • Highlighter aanbrengen.
  • Can we help you?
  • En dat mooie gloedje staat iedereen goed, zeker in combinatie met wat blush.

Hoi Nadien, leuk dat je het gaat proberen. Dat werkt niet zo makkelijk! Laat je weten hoe hij is bevallen. Onthou: niets is set in stone, hoe gebruik je highlighter stick. Avond op stap. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site? Jukbeenderen Alle drie mogelijk. Written by Shade Cybulkiewicz?

Goeie vraag: mag je je oren elke dag reinigen?

Een stick met highlightercrème is bijzonder compact en kan makkelijk aangebracht worden met de vingers of met een penseel. Lang leve de baard! Lippen om mee te zoenen Een beetje highlighter op je cupidoboog dat kuiltje boven je bovenlip zorgt voor vollere lippen.

Het grote voordeel van een  liquid highlighter is dat die het makkelijkst aan te brengen is en dat je er minder snel mee overdrijft dan met een poeder. Als jij vindt dat die roze highlighter supermooi is op je donkere huid, zoveel te beter? Het doel van highlighter is hoe gebruik je highlighter stick verschillend.

Auteur: Siska
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen