Videoland app werkt niet op tv

Reageer op Ilhan. Echter is het met een VPN verbinding nu ook mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken op je telefoon, tablet of laptop. Ik heb vanochtend mij aangemeld als abonnee maar nu lees en zie ik bij KPN onze provider dat we ook via KPN kunnen afsluiten.

Diverse experts hebben o. Suggesties inschakelen. Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. Reageer op Petra. Normaal gesproken is het niet mogelijk om in het buitenland Videoland te kijken.

Ps vorige week deed Videoland het nog, maar deed het over het algemeeen wel, soms inderdaad al videoland app werkt niet op tv een paar jaar waarbij ze er voor zorgen dat oudere app versies op niet meer ondersteunde apparaten niet meer gooische vrouwen film locaties. Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie.

Reageer op Susan. Philips Smart tv maar de Videoland app is nergens te vinden. Om Videoland daadwerkelijk op je smart tv te kunnen bekijken doorloop je de volgende stappen:.

Welke apparatuur heb je om TV te kijken.

Reageer op Ellen. Delen Tweet Delen Delen. Ik heb de mediabox al gereset knop achter op en stekker eruit , maar mocht niet baten.
  • TV kijken op mobiel, hoe doe je dat? Heb je een smart tv?
  • Re: Samsung Smart tv ondersteunt apps niet meer Ongelezen bericht door snuffel1 » 04 feb Als u voor het overjarige toestel het volle pond heeft betaald dan is de verkoper aan te spreken en niet Samsung.

Automatische update

Lees ook iPad aansluiten op tv: zo verbind je jouw iPad snel met de tv! Gebruikersnaam of e-mail. Ze moeten bij kpn een mogelijkheid bieden net als ze doen bij Netflix. De Google Chromecast werkt op alle televisies. Als bovenstaande opties je niets lijkt kun je ook nog je laptop, tablet of telefoon met een HDMI kabel op je tv aansluiten. Alvast bedankt! Klopt dit?

  • Gebruiker Aantal likes.
  • Op de smart tv doet Netflix het wel. Reageer op Susan.

Geef hier jouw mening, videoland app werkt niet op tv. Ik zou dit eerst even proberen? Je zou het nog bij de verkoper kunnen proberen i. Kan ik een gedownloade serie van Videoland ook streamen via chromecast naar mijn tv of kan ik dit alleen op mijn tablet bekijken.

Netflix en Spotify trekken ook regelmatig de certificering voor oudere apparatuur in, soms inderdaad al na een paar jaar waarbij ze er voor zorgen dat oudere app versies op niet meer ondersteunde apparaten niet meer werken.

Hoe is de Videoland app op Panasonic VIERA Smart tv's te installeren?

Reageer op Susan. Groet, Evert Dag Evert, Dat vermoeden had ik zelf ook. Qua functionaliteiten zijn de Apple TV en Chromecast min of meer gelijkwaardig. TV kijken op mobiel, hoe doe je dat?

Reageer op Anna. Bij Netflix is het mogelijk om zelf met 1 druk op de knop uit te loggen op alle apparaten. Lees hier meer over tv kijken in het buitenland met een VPN verbinding.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Apps zijn dienstverlening en dat mag juridisch gezien gewoon stoppen.

Heb je ook een samsung tv? Reageer op Denise. Tags: app.

  • Goed nieuws, Videoland kun je ook op je tv kijken!
  • Reageer op Cees.
  • TV kijken op mobiel, hoe doe je dat?
  • Hoort Samsung dan niet met een echte oplossing te komen?

Wij, contact met de Samsung klantenservice leerde mij dat mijn televisie volgens haar in op de markt gebracht, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren, videoland app werkt niet op tv, maar hij heeft mij al heel veel gekleineerd en belachelijk gemaakt.

Eerste keer. Heb jij nog vragen of opmerkingen. Tip: wil je Videoland kijken in het buitenland. De Apple TV is echter wat duurder dan de Chromecast vandaar dat die als tweede komt in dit rijtje. Om Videoland daadwerkelijk op je smart tv te kunnen bekijken doorloop je de volgende stappen:.

Alvast bedankt. In dit artikel:.

Heeft dit antwoord je geholpen?

Denk dat ik het abonnement maar weer stopzet. Heb je al een account? Resultaten voor.

Het installeren van de Apple TV gaat als volgt:. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden! Eerste keer.

Auteur: Naoual
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen