Tapas de buren apeldoorn

Plaats recensie. Je kan bestellen wat je wilt, we hebben genoten.

Bedank Ard V. Aan de telefoon werd aangegeven dat dit geen probleem is en dat tapashapjes gewoon aangepast zouden worden. Datum van bezoek: juni De Sangria is ook zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar!! Personeel wel vriendelijk, maar volgens mij wel afgesproken werk onderling, iedereen gedroeg zich precies hetzelfde.

Menu onbeperkt eten.

Soms moet je wel echt vragen om aandacht? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, learning to tapas de buren apeldoorn Welsh. Afgelopen weekend weer geweest en het was weer top. Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Maar goed dat we geen dessert na hadden anders was het nog veel later geworden.

Meer informatie

Wij hebben hier goed gegeten, enige minpunt wij hadden laag gereserveert en zaten hoog. Datum van bezoek: maart De Buren Niet-geclaimd. Beiden tapas waren heerlijk!! Beoordeeld op 4 februari via mobiele applicatie Lekker zonder poespas. Schrijf een beoordeling.

Een echte aanrader voor een gezellige en lekkere avond. Dit verschilt wel per avond. Gezelligheid en vlotte bediening.

Jammer dat het onbeperkt tapas in dit format niet zelf bedacht is maar overgenomen van tapas de buren apeldoorn betere concurrent. De eerste keer was onze zit plek niet super gezellig, de 2e keer bij reservering gelijk aangegeven waar we wilde zitten. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Waarderingen en beoordelingen

Geef de rekening maar. Nog maar weinig Tapas gehad, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leienplein 1, EE Apeldoorn Nederland.

Allereerst hebben we ruim een uur gewacht op de eerste koude tapas ronde. Gisteravond voor de 3e keer wezen eten bij Cafe de Buren. Samen met collega's wezen eten. Apeldoorns tapas de buren apeldoorn. Daarna werd de tafel ongevraagd geheel afgeruimd.

Contactgegevens

Een gezellig uitje bij de Buren is zo goed bevallen dat ik zeker weer terug kom. De bediening kwam regelmatig onze lege glazen bijvullen. Steeds lege glazen op tafel.

  • Gevraagd; "ja sorry iedereen wil koffie en we hebben maar 1 apparaat".
  • Reserveer een tafel.
  • Uitstekende bediening, vriendelijke mensen, gezellige sfeer en lekker eten.
  • Overall wel ok.

Niet veel later werden onze vermoedens bevestigd: Bediening was slecht, tapas de buren apeldoorn wel slechter dan de eerste keer.

Wat een ontzettend leuk tentje. Ik had nog nooit gehoord van De Buren en iemand attendeerde mij erop via Groupon. Bedank roele Erg lekker gegeten met een uitstekende bediening. We hebben vervolgens nog ruim 45 minuten gewacht op het dessert en waren we voor ons gevoel om Mensen die het niet goed vinden moeten maar ergens anders gaan eten!.

Hoe was jouw ervaring?

Toch een super vriendelijke bediening, echt lekkere tapas vooral de weekkaart had weer een speciaal gerecht. Lees ook onze privacyverklaring. Sfeer van het terras was fijn, lekker zitten op een zomerse avond. Voor ons zeker een adres om nog eens terug te komen als we in Apeldoorn zijn!

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Rode wijn erbij, erg goede wijn hadden we. Op dit moment vind ik de tapas tapas de buren apeldoorn de Buren lekkerder dan van mijn oude favorieten. Hele leuke avond gehad.

Auteur: Anil
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen