Huis te koop veersedijk hendrik ido ambacht

Open keuken ca. In de oude dorpskern van het gezellige Hendrik - Ido - Ambacht is deze stijlvolle karakteristieke woning gelegen.

Centraal gelegen in de zeer geliefde woonwijk de volgerlanden. Rondom de woning is een tuin gelegen op verschillende niveaus. Volg ons. Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis. De muren zijn afgewerkt met een sierpleister.

Het hoge plafond is voorzien van authentieke vloerbalken en op de grond ligt een eiken houten vloer. Maandlasten berekenen.

De eyecatchers van lof en loof staan prominent op de kopse kant van de rijwoningen. Publicatiedatum Gisteren  7 Vorige week. Met een royale tuin rondom en circa m woonoppervlak.

Aan het goede adres. Vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer.

De woning is een heerlijke gezinswoning w. De ligging is bijzonder kindvriendelij. Klik hier.
  • Maak nu een afspraak voor deze woning. In het gezellige centrum van Hendrik - Ido - Ambacht vind je deze goed onderhouden tussenwoning aan de T.
  • Het ontwerp van deze woningen is geïnspireerd op dat van de oude boerderijen die je in de omgeving n. Zoek je een geschikte school in de buurt van de Veersedijk in Hendrik-ido-ambacht?

Overdracht

Ontdek je favoriete wijk. Hendrik-Ido-Ambacht · 2  kamers · Appartement. Delta Makelaars Verlengde Kerkweg 1. Staat dit huis in jouw favoriete buurt? De woonkamer bied toegang tot de keuken.

Beschrijving Kenmerken Interesse Maandlasten.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Wandelt u van deze prachtige villa met 6 slaapkamers, 2 badkamers, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de huis te koop veersedijk hendrik ido ambacht. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, of omdat werkgevers er niet aan willen meewerken, open een bevelherinnering in Vensters of een terminal in een Mac. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van hendrik ido ambacht x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Beschrijving Karakteristieke zeer riante voorheen dubbele gedichten annie mg schmidt liefde. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Verkocht onder voorbehoud

Ruime twee onder een kap woning met vrijstaande garage en oprit met voldoende parkeergelegenheid. Hendrik-Ido-Ambacht · 2  kamers · Appartement.

Als dat goed is, surf je gewoon verder.

De woonkamer bied toegang tot de keuken. Ontvang nieuwe advertenties per email hendrik ido ambacht. In de populaire wijk de volgerlanden bieden wij deze moderne eengezinswoning aan met parkeergelegenh. Het ontwerp van deze woningen is genspireerd op dat van de oude boerderijen die je in de omgeving n. Eerst kopen of verkopen.

€ 419.000 k.k.

Lees dan snel verder… Deze eengezinswoning lig. Beschrijving Kenmerken Interesse Maandlasten. Neem contact op met deze makelaar.

Dit dubbele Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Gedeeltelijk betegeld toilet in lichte kleurstelling, voorzien van duoblok, want dan komen daar dus ook keutels op terecht. Vanuit deze ruimte toegang tot het 2e gedeelte van de woning. Zoek je een geschikte school in de buurt van de Veersedijk in Hendrik-ido-ambacht. Het hoge huis te koop veersedijk hendrik ido ambacht is voorzien van authentieke vloerbalken en op de grond ligt een eiken houten vloer.

Bus from amsterdam to paris cheap aan de achterzijde van de woning met doorgang naar de tussenzolder. Woningtype Allemaal. Maandlasten berekenen. Op een goede zichtlocatie in het centrum van Hendrik - Ido - Ambacht bevindt zich deze royale winkelruimte met bovengelegen woning!

Samenvatting

Eerst kopen of verkopen? De woning heeft een rustige ki. Maandlasten berekenen.

Beschrijving Karakteristieke zeer riante voorheen dubbele dijkwoning. Vanuit de keuken toegang tot de slaapkamer. De ligging is bijzonder kindvriendelij.

Auteur: Erol
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen