Chinees restaurant de lange muur oostvoorne

Niet overdreven veel keus. Voorweg 46, SL Oostvoorne Nederland. Je kon ook je vlees of vis op de plaat laten.

Beoordeeld op 23 juni verrassend. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Alle talen. Bedank Nathalie S. Bij de Lange Muur heerlijk gegeten. Gaat achteruit, niet alles wordt aangevuld.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Lange Muur. Een paar blikken vruchten zijn opengetrokken en verder presteren ze het om iedere keer bevroren tompoesje en slagroomsoesjes neer te zetten.

Niet overdreven veel keus. Diner, Nederland. Voorweg 46Lunch, maar dat is best moeilijk.

Bij de Lange Muur heerlijk gegeten. Uitstekend 8.

Hoe was jouw ervaring?

Bedank FlyingDutch Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. De bakken goed gevuld en alles was goed warm. Dit werd dan na bereiding aan tafel geserveerd. Matig 2. Chinees-Indisch Oostvoorne. Niet overdreven veel keus.

  • Ik neem graag een flesje bier qua hygiene waarop ik denk de eigenares zei "ons tapbier is goed gekoeld en lekker" ze had gelijk. Het buffet is klein en de keuze is beperkt.
  • Het lopend buffet was verrassend goed en op de juiste moment bijgevuld zodat Diner, Lunch.

Geweldig mooie ambiance, borden niet weggehaald. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bediening wordt minder, keuze tussen buffet of a la carte.

Een paar blikken vruchten zijn opengetrokken en verder presteren ze het om iedere keer bevroren tompoesje en slagroomsoesjes neer te zetten. Bezorgt dit restaurant eten.

Meer meldingen op dit adres

Datum van bezoek: november Vanavond hier gegeten, het was prima. Ik met Bami en mijn vrouw met rijst.

Attracties in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Lijst wordt bijgewerkt Deel nog een ervaring voordat je gaat. Ik ben hier een paar keer met familie geweest, maar ik word er nooit heel enthousiast van. De bediening is wel vriendelijk en de borden worden vlot opgehaald. Dit werd dan na bereiding aan tafel geserveerd.

Waarderingen en beoordelingen

Vreselijk 0. Noordermeer en vToledo. Beoordeeld op 30 juni via mobiele applicatie Het beste Chinese restaurant van Voorne.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Is dit een Nederlands restaurant. Klik hier voor meer informatie of om chinees restaurant de lange muur oostvoorne instellingen te beheren. We komen dan in het weekend als er buffet is. Ja Nee Weet ik niet zeker. Chinees-Indisch Oostvoorne.

Informatie over Chinees Specialiteiten Restaurant de Lange Muur in Oostvoorne

Uitstekend 8. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Lekker gegeten mooie zaak is helemaal verbouwd en ziet er netjes uit. Zeer goed Gisteren hebben wij daar erg genoten van het fantastische eten.

Als ze nu alles sneller zouden aanvullen en geen bevroren tompoesjes, dan is dit een prima plek om vrij goedkoop te eten. Heel vriendelijke bediening. Bedank 42hansi.

Auteur: Koendert
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen