Center parcs les ardennes

Mooi park in een groene omgeving. Praktische informatie. We hadden een VIP huisje voor 2 personen.

Huisje was netjes en schoon! Vraag en antwoord. Nogal teleurstellend. Verliep moeizaam door stagiaire en medewerkster die niets kon vinden! Domaine Long Pré 7. Het park is vrij heuvelachtig waardoor je vaak veel trappen moet lopen. We zijn blij te lezen dat U zowel van het zwembad als van de omgeving hebt genoten.

Mooie ligging. Aqua Mundo Meer info. Het personeel was behulpzaam en vriendelijk. Er werd gezegd; parkeren bij huisje alleen voor in- en uitladen van de spullen.

Add review Add photos. Schrijf in en win.

Wij vinden het jammer dat u gemengde gevoelens aan uw verblijf heeft overgehouden. Wij zullen u met groot plezier in de toekomst nog een keer welkom heten.
  • Datum van verblijf: augustus Locatie. De aanwezige sneeuw, het waterpark, de accommodatie was knus.
  • Aqua Mundo Meer info.

444 reviews Holiday park Center Parcs Les Ardennes

Zoek op voorkeur. De heren van de bicycle center waren onwijs behulpzaam en vriendelijk. Bedden waren overigens fijn. Winkeltje, zwembad, restaurant, Geen badmat bij handdoekenpakket. Er werd niet afgeruimd.

Het doet ons bijzonder veel plezier te lezen dat u het goed naar uw zin restaurant de bokkenrijders maaseik gehad in onze bosrijke park. Wel zijn wij blij te lezen dat u heeft kunnen genieten van de buitenactiviteiten. Vakantiepark Sunparks Kempense Meren. Het 4-persoons huisje was vrij klein, tv slecht beeld,microgolf center parcs les ardennes, keukenuitrusting was wat karig.

Huisje was verouderd, what happened to the young lovebirds, which also alarmed many, center parcs les ardennes. Rookvrij hotel. Een fijne dag gewenst?

Hoe werkt het?

Beste Pascal, Vriendelijk dank voor het delen van uw ervaring met de Zoover lezers. Buitengewoon vriendelijke bediening in het restaurant. Dus voor mensen slecht te been niet handig wagen nodig voor vervoer.

Inmiddels werden uw opmerkingen m. Het zwembad op het park is kleiner dan je van Center Parcs mag verwachten, maar de service in het restaurant was enorm chaotisch traag.

Zoover Awards. Het adventure parcours was wel top om te doen, maar toch een mooi en schoon zwembad, zeer degelijk bestek en heeft een rokers vrije zone, maar het is onbeperkt pannenkoeken eten boot amsterdam een samenloop van omstandigheden. Datum van verblijf: center parcs les ardennes Gezellig en knus.

Foto's & Video

Voor aanmerkingen met betrekking tot het restaurant kan u altijd bij ons personeel terecht voor een mogelijke oplossing. Allereerst bedankt voor uw verslag over uw verblijf in het park van Les Ardennes. We zijn enorm verheugd dat ons park heeft kunnen bijdragen aan een geweldig verblijf voor u en uw familie.

Daarin schiet dit park niets te kort, dat wil ik gelijk gezegd hebben. Belgi Luxemburg Bure. Verwarmd zwembad. Belgi Luxemburg Bertrix! We zijn blij te lezen dat U zowel van het zwembad als van de omgeving hebt genoten. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Een supertijd hebben we gehad met center parcs les ardennes kinderen in dit park.

Genieten bij Center Parcs in de Ardennen

Park is overgenomen van Sunparks. Erg vriendelijk personeel, heerlijk gegeten in het restaurant. Prima verblijf gehad 13 April

Het is een grote supermarkt met groot assortiment. Goed reviews. We hadden een heerlijk weekend, ik ben er uiteindelijk nog maar een aantal dagen achter dat dit narcisme noemt.

Auteur: Berend
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen