Van micro naar nano sim vodafone

Vodafone Shop Shop. Bedankt vodafone. Groetjes, Ja zeker hartelijk bedankt.

Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op. Welkom Nog geen account? Hoe kom ik aan een nano simkaart? Als je bestelt, krijg je de simkaart binnen 5 werkdagen thuis gestuurd.

Geen reactie meer, topic gesloten. Wil je je simkaart laten activeren door ons? Welkom op het Vodafone forum!

Ik weet dat mijn contacten op mijn simkaart staan opgeslagen. Of kunnen we je nog ergens mee helpen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn msg openen zonder outlook het veilig is om te downloaden?

Nu schijnen er wel stoere jongens te zijn die hoplakee de schaar in zo'n kaart zetten maar ten eerste ben ik geen jongen en ten tweede al helemaal niet stoer, van micro naar nano sim vodafone. Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Gebruikersnaam of e-mail. Was de informatie van Energieboy duidelijk rheervoda? De 3-in-1 variant Deze kennen we eigenlijk allemaal.
  • Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.
  • Onthoud mijn gegevens. Ik heb alleen maar een micro sim kaart die je niet kan uitdrukken als een nano simkaart.

Meld je aan

Bellen met klantenservice geen resultaat. Je krijgt hierbij de simkaart direct geactiveerd mee en de medewerker in de winkel kan je ook helpen met het overzetten van je telefoonnummers. Dit topic is gesloten. Beste antwoord door Steven 24 oktober , Wil je je simkaart laten activeren door ons? Meld je aan Heb je al een account?

  • Nu hebben alle nieuwe telefoons een nano simkaart nodig en deze heb ik niet. Weet iemand toevallig hoe dat moet je contacten overzetten naar je google account?
  • Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik snap dat je ervan baalt dat je moet betalen voor en nieuwe simkaart.

Dit topic is gesloten. Spaar voor leuke items en kortingen met jouw antwoorden. Doe mee aan Vodafone Community Rewards. Het kan zijn, dat van micro naar nano sim vodafone dit per contact dient aan te passen.

Spaar voor leuke extraatjes met jouw antwoorden. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Meer met je mobiel

Geen reactie. Chats via support: geen resultaat. Ik heb inmiddels een moderator gevraagd om je privé gegevens weg te halen.

Ik zie dat het antwoord van Energieboy is gemarkeerd als oplossing. Welkom op het Vodafone forum. Daar ben ik prima geholpen. Nu hebben alle nieuwe telefoons een nano simkaart nodig en deze heb ik niet. Je kan natuurlijk niet zomaar zelf bellen om deze op te laten sturen, dit vanwege privacy.

Zodra je aangeeft in de winkel dat het gaat om een simwissel, blijf je het mobiele nummer behouden. Uiteraard hebben we deze in verschillende formaten: standaard-, micro- of nano-simkaart- zodat je altijd het juiste formaat hebt voor jouw toestel. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ben je klant van Vodafone of Ziggo. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Onthoud mijn gegevens, van micro naar nano sim vodafone. Je krijgt de simkaart wel gratis bij een verlenging, of als je simkaart versleten is?

In je toestel kun je aangeven hoe je de contacten wilt opslaan. Afgelopen dinsdag werd me gezegd dat de kaart is opgestuurd.

Ik heb alleen maar een micro sim kaart die je niet kan uitdrukken als een nano simkaart. Geen reactie. Onthoud mijn gegevens. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Vodafone Shop Shop. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Doe mee aan Vodafone Community Rewards.

Auteur: Emmeline
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen