Van gogh museum online tickets print

Beveiliging van persoonsgegevens De interesse voor het museum en de tentoonstellingen overstijgt de beschikbare capaciteit van het gebouw.

Ik wil een ticket kopen voor de tentoonstelling, maar ik kan deze optie niet vinden. Bijvoorbeeld als je op de hoogte gehouden wilt worden over ons museum, voor onderzoeksdoeleinden of om onze dienstverlening te verbeteren. Show more reviews. Het van Gogh museum is verboden toegang voor huisdieren.

Het Van Gogh Museum is elke dag open. We bewaren persoonsgegevens zo kort mogelijk zie  punt 7.

Om zoveel mogelijk mensen op een aangename manier van de kunst te laten genieten, is het van overstappen ziggo naar kpn glasvezel dat bezoekers zich over de gehele dag verspreiden.

Tickets voor Van Gogh Museum. Kaartjes met korting voor Van Gogh Museum. Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben opgeslagen. Is dat een probleem. Het gebouw, ontworpen door de architect Gerrit Rietveld, van beginners tot de oprecht angstaanjagende Tuffes?

Kan ik met een I amsterdam City Card een gratis online ticket reserveren?
  • Onder verwerking verstaan we elke handeling die wordt verricht met betrekking tot persoonsgegevens, zowel digitaal als op papier. Ik vond het Stedelijk Museum veel interessanter.
  • Wanneer verwerken wij persoonsgegevens? Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor deze gegevens zijn verzameld.

Bezoek met school

Websitebezoek Op onze website worden verschillende diensten aangeboden. Verder kan de rechter ons verplichten gegevens te verstrekken.

Het Van Gogh Museum is elke dag open. Echt prachtig om te zien wat van Gogh allemaal gemaakt heeft, maar het museum is wel een beetje aan de drukke kant. Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa. Nes 73 KD Amsterdam hello uitjes. In sommige gevallen zijn wij gehouden aan een wettelijk verplichte bewaartermijn.

Mindervalide bezoekers dienen online een kaartje te kopen. Iedereen is welkom bij het Van Gogh Museum, om zich door Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten te laten inspireren.

In en buiten het museum worden vanwege beveiligingsdoeleinden camerabeelden gemaakt. We zijn dagelijks van 9 tot 17 uur in de gelegenheid om je bericht te beantwoorden. Kan ik online een ticket kopen, van gogh museum online tickets print.

Alle producten

Wifi-netwerk Door de foto's te laden accepteert u cookies en andere tools. Je hoeft deze tickets niet te printen.

Wij verstrekken persoonsgegevens aan derden als dat nodig is om technische redenen bijvoorbeeld omdat wij zelf niet over de benodigde techniek beschikken of vanwege een wettelijke verplichting. Toon tickets op je smartphone. Solliciteren Als je bij het museum solliciteert, verwerken wij van jou de volgende persoonsgegevens:.

Hieronder lees je van eindhoven naar breda ons privacybeleid en wat we met jouw gegevens doen. Handiger om een keer doordeweeks te gaan in de ochtend of iets dergelijks, van gogh museum online tickets print.

Veelgestelde vragen

Toegang tot het Van Gogh Museum. Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Waarom doe we dat en hoe gaan we om met je gegevens? Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa. Met persoonsgegevens bedoelen we: elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon.

  • De vaste collectie van het museum omvat schilderijen en andere werken van Van Gogh.
  • Akkoord Liever niet.
  • Zijn werk was van grote invloed op de 20e-eeuwse kunst.
  • Persoonsgegevens worden alleen verwerkt als: deze nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen; de eigenaar hiervoor uitdrukkelijk en ondubbelzinnig toestemming heeft gegeven; er een gerechtvaardigd belang is voor het Van Gogh Museum bijvoorbeeld analytische doeleinden of direct marketing ; de verwerking noodzakelijk is om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

Ik wil mijn ticket annuleren, maar het geld is van mijn rekening afgeschreven. Hierdoor kan jij het werk van Vincent van Gogh in een bredere context plaatsen. Ik heb mijn ticket niet ontvangen, wat moet ik doen.

Maar ook een bezoek aan het Anne Frank Huis of de Hermitage is zeer mooie motor gebieden nederland moeite waard.

Toon tickets op je smartphone, van gogh museum online tickets print. Dit kan zowel door een natuurlijke persoon als door een rechtspersoon of personenvennootschap worden gedaan.

Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van de Press Office.

Bewonder de grootste collectie schilderijen & tekeningen van Van Gogh ter wereld

Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Ook reageren we op jouw vragen en opmerkingen. Maar ook een bezoek aan het Anne Frank Huis of de Hermitage is zeer de moeite waard. Sociale media Het Van Gogh Museum maakt veel gebruik van sociale media om je te inspireren met onze kunstwerken, om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en om kijkjes achter de schermen te geven.

Wil je niet in de rij staan, zoek dan naar tickettypes met korting. Je kunt het ticket ook bij de toegangscontrole op een mobiel apparaat tonen. Als je tickets kiest, koop dan je tickets online en ga gelijk om negen uur.

Auteur: Clementine
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen