Openbaar vervoer amsterdam centraal naar ziggo dome

Volg vervolgens "ArenAPoort" en de aanwijzingen op de verkeersborden. Vervolgens sla je weer rechtsaf de wandel- en fietsstraat De Passage in.

De Entree is na het concert niet beschikbaar voor het ophalen van bezoekers. Je kunt elkaar treffen bij grote paal met groene bewegwijzering tegenover de Ziggo Dome of bij Club Ziggo, welke zich links voor de hoofdingang van de Ziggo Dome bevindt. Vertrektijd van de laatst mogelijke verbinding is dan Als je naar rechts loopt kom je in winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

Bus, Metro, Trein, Sneltram of Ferry en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Ziggo Dome. Als muziek zo'n grote passie is dan zou ik blijven overnachten in Amsterdam.

Deze verbinding komt in de nieuwe dienstregeling te vervallen! Als ik een ticket voor een popconcert bestel kan ik steeds vaker ook meteen een treinticket bestellen. Voor het ophalen van de bezoekers bedragen de parkeerkosten 1 euro voor de eerste 24 minuten, vervolgens per 25 minuten 1 euro standaard parkeertarief. Vanuit daar loop je naar de Ziggo Dome om de concertbezoeker s op te halen en om openbaar vervoer amsterdam centraal naar ziggo dome gezamenlijk terug te lopen naar de auto.

This site uses Akismet to reduce spam.

En een andere app voor de trein? Naar Ziggo Dome reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit. Het busstation bevindt zich onder de sporen.

Station Amsterdam Bijlmer ArenA is per trein rechtstreeks, zonder overstappen bereikbaar vanuit:. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren.

Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Als ik een ticket voor een popconcert bestel kan ik steeds vaker ook meteen een treinticket bestellen. In de VS bijv. Spreek dit van tevoren af.

  • Je hoeft niet door de poortjes en checkt niet uit.
  • Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt?

De Arena is aangegeven op een blauw bord onder aan de trap en op een grote groene wegwijzer buiten. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Steek hier over; de ingang van de Ziggo Dome is schuin tegenover de Ajax Fanshop. Openbaar vervoer amsterdam centraal naar ziggo dome beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt.

Bezoekers die slecht ter been zijn en per auto naar het concert komen, raden wij af om op P2 te parkeren. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Meld je aan

Hoe gaan naar Ziggo Dome via de Metro? Deze Buslijnen stoppen nabij Ziggo Dome: , , De wandeling naar de Ziggo Dome vanuit Station Duivendrecht duurt ongeveer 15 minuten.

Deze verbinding komt in de nieuwe dienstregeling te vervallen. Het hoofdgebouw heeft de vorm van een vierkant zwart blok; openbaar vervoer amsterdam centraal naar ziggo dome grootte is 90 bij 90 meter, met een hoogte van 30 meter. Metro 54 brengt je vervolgens naar trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA? Welke Treinlijnen stoppen nabij Ziggo Dome. Richting Zuid Omdat de Ziggo Dome ten zuiden van Amsterdam is gelegen, zal het vaak het snelste zijn om metro 52 richting Zuid te nemen.

Wijzig je reis

Dit is een treinstation, maar metro 50 en 54 en verschillende streek buslijnen stoppen hier ook. Je hoeft niet door de poortjes en checkt niet uit. Welke Treinlijnen stoppen nabij Ziggo Dome? Maximale bestandsgrootte: 2MB. Je ziet nu de Johan Cruijff ArenA links.

Deze Metrolijnen stoppen nabij Ziggo Dome: 50Hoe gaan naar Ziggo Dome via de Trein? Wachtwoord vergeten! Je hoeft niet door de poortjes mooie strik maken lint checkt niet uit!

Hoe gaan naar Ziggo Dome via de Bus. Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen? Taal wijzigen, openbaar vervoer amsterdam centraal naar ziggo dome. Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt.

De Entree is na het concert niet beschikbaar voor het ophalen van bezoekers. Vanaf Amsterdam Bijlmer is er op vrijdag- en zaterdagavond om uur nog een reismogelijkheid naar Deurne.

Post navigation

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Van Amsterdam 40 min Vanuit daar loop je naar de Ziggo Dome om de concertbezoeker s op te halen en om vervolgens gezamenlijk terug te lopen naar de auto.

Meld je aan Heb je al een account? Je passeert metrostation Strandvliet aan je linkerzijde. Ballini Ajax Business Lounge!

Auteur: Eldert
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen