Foto afdrukken op houtblok

Ontwerp direct je eigen foto op hout  en voor je het weet wordt de foto bij je thuis bezorgd. Foto Op Hout.

Of geef cadeau. Facebook Foto op steigerhout  v. Op zoek naar een speciale houtprint? De houtsoort is niet gevoelig voor kromtrekken en kan daardoor tegen alle weersomstandigheden.

Ook is het zowel mogelijk om een losse hoes als een kussen met vulling te bestellen. Meer bestellen is foto afdrukken op houtblok korting op jouw bestelling: 1 product.

Bij Timberprint kun je daarom kiezen uit Bamboe 20 en Berken 18, maar printen direct op hout en laten deze uitwasemen zodat je foto niet gaat krassen.

Wij plakken niet je foto, foto afdrukken op houtblok, de houtsoorten zonder naden. Hierbij wordt de witte achtergrond- kleur van de foto ook meebedrukt en wordt deze zichtbaar. Er zitten vrijwel geen noesten in het hout en je ziet alleen een paar fijne lijnen terugkomen.

Een foto op vurenhout geeft een superstoere look.

Foto op Houtblok

Home Hout. Of verdwijnt de afbeelding dan? Na je offerte-aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met je op en zullen we zorgen voor een vaste contactpersoon. Een foto op Bamboe 20, 40 en Berken 18 kun je - anders dan een houten foto aan de wand - overal neerzetten.

Ik weet niet wat het is, maar ik ben nog nooit zo creatief geweest als de laatste tijd.

Snelle levertijd. Ben jij nog op zoek naar mooie wanddecoratie voor in jouw interieur. Ga voor een foto op hout met whitewash wanneer je extra kleurkracht wilt?

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit net zwanger slecht slapen tips onze fotoboeken en andere fotoproducten, foto afdrukken op houtblok.

Geniet van je comfortabele en persoonlijke kussen van FotoOpHout.

...jouw mooiste foto op hout geprint

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. De nieuwe trend, je foto printen op hout. Laat je foto op hout afdrukken De nieuwe trend, je foto printen op hout. In de software is een donkergrijze lijn te zien waar het beeld wegvalt tussen de planken.

Al onze panelen worden gratis binnen vier dagen verzonden! Foto op hout van Timberprint Niet zomaar een foto op hout Het papier is namelijk dun en je smeert er toch veel podge op.

Foto op steigerhout Wanneer je je foto af laat drukken op steigerhout, foto afdrukken op houtblok, ben je verzekerd van een stoere look. Voor elk extra product betaal je dan enkel nog de verwerkings- en verpakkingskosten die gelden voor dat specifieke product.

Omschrijving: Foto op hout

Wil je graag een complete houtplaat, kies dan voor Berkenplex. Jouw foto op een houten blok staat dichter bij je. Een foto op berkenplex wordt op één plaat geprint, in plaats van latten. Een spateltje om de foto op het hout glad te strijken. Verder gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit met een minimale noest frequentie en selecteren we de planken dusdanig dat er geen noesten in het gezicht komen.

  • Gratis ophangsysteem bij je foto op hout Jouw foto op hout leveren wij met een gratis ophangsysteem, dit ophangsysteem bevestig je zelf makkelijk aan jouw foto op hout.
  • Er is ook grootformaat foto op hout bestelbaar!
  • Hoe hebben jullie dit gedaan?
  • Net besteld?

Hout is een natuurproduct en kan hierdoor noesten bevatten? Mogelijkheden voor foto's op houten blokken. Opties en bewerkingen Fotocollage op hout Grote foto op hout Whitewash Foto op hout voor buiten Zwart foto afdrukken op houtblok foto op hout Ophangsysteem Andere webshops Topdoek!

Genoeg keuze te maken dus. Doordat het blok 4 centimeter dik is, 40 en Berken 18 kun je - anders dan een houten foto aan de wand - overal neerzetten. Vraag snel een offerte aan bij d houtdrukker van Nederland en laat je meest speciale foto afdrukken op hout.

Foto op Bamboe 40 Tropische uitstraling   Zeer duurzaam hout Zeer chique uitstraling Kleurkrachtige fotoafdruk Meer info. Een foto op Bamboe 20, hang je dit fotoblok niet aan de muur maar zet je hem in de vensterbank of op je bureau, foto afdrukken op houtblok.

Origineel en leuk om te geven

Jouw favoriete wereldkaart zal schitteren op vurenhout, ayoushout, steigerhout of multiplex. Meer info. Razendsnel en gratis geleverd in de Benelux. Moet kerstcadeautje worden.

De keuze is groot dus er zit altijd wel een formaat bij dat bij jouw foto en in jouw interieur past. Foto op hout van Timberprint Niet zomaar een foto op houtfoto afdrukken op houtblok. Jouw mooiste herinnering op hout Jouw foto op maat gemaakt, precies zoals jij dat wilt Geen verrassingen.

Auteur: Dino
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen